Heti horoszkóp: (2019. feb. 15. - 2019. feb. 22.)

2019. feb. 15.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Kreatívan oldja meg feladatait, ám idejét jobban kell beosztania. Gyakran előfordul, hogy a munka helyett kollégáival kávézgat. A hétvégére szervezzen olyan családi programot, melyen mindenki szívesen vesz részt.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Szorosabbra fűzi munkakapcsolatait. Jobban megismerik egymást, s mindez jót tesz a csapatszellemnek. Elege van a hétköznapok szürkeségéből. Vidám programokra vágyik, ám kedvese szívesebben tölti otthon estéit.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Sok a munkája, mégsem fáradt, mert a főnökétől kapott dicséret szárnyakat ad Önnek. Kedvesével szinte alig találkozik. Tegye tartalmassá azt a kevés időt, amit együtt töltenek.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Egy perc nyugta sincs, kollégái minden jelentéktelen ügyben Öntől várnak útmutatást. Könnyen elveszíti türelmét, és apróságon kapja fel a vizet. Kedvesével is feszültté válik kapcsolata.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Sokat hibázik, végezze figyelmesebben munkáját. Párkapcsolatában mindennaposak a viták. Fontos kérdésekben különbözik véleményük, és egyikőjük sem hajlandó a kompromisszumra.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
A sok túlóra egészsége és párkapcsolata rovására megy. Vegyen ki pár nap szabadságot, és töltődjön fel testileg, lelkileg. Kedvese több szeretetre és törődésre vágyik, adja meg mindezt neki.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Nagy felelősség nyomja a vállát, a munkahelyi stressz miatt magánélete is rendkívül feszült. Párja segíteni szeretne, ám nem tudja, mivel tenne jót Önnek. Vigyázzon szavaira, nehogy ok nélkül megbántson másokat.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Unalmas feladatokkal bízzák meg. Kihívásokra vágyik, úgy érzi, jelenlegi munkahelyén nem tud szakmailag előrelépni. Párkapcsolata hullámvölgyben van. Nem találja kedvesével a közös hangot.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Ha nem piheni ki magát, nem tud frissen és hatékonyan részt venni a munkahelyi feladatokban. Hangulata változékony, amihez kedvese nehezen alkalmazkodik. Ha ideges, vonuljon félre.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Elege van a hajtásból, mégsem vehet ki szabadságot, mert most nagy szükség van szakmai tudására. Erőt a kedvesével eltöltött meghitt estékből merít. Sokat beszélgetnek, s mindez jót tesz kapcsolatuknak is.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Az utóbbi időben elhanyagolta barátait. A hétvégén próbálja kiengesztelni őket, szervezzenek közös programot. Vigyázzon egészségére, immunrendszere legyengült, könnyen megfázhat.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Nem tudja egyedül elvégezni munkáját, segítségre lesz szüksége. Kérjen bátran, senki nem fog nemet mondani. Próbáljon egy kis romantikát csempészni párkapcsolatába.