Heti horoszkóp: (2019. feb. 8. - 2019. feb. 15.)

2019. feb. 9.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
A napokban minden a kedve szerint alakul. Munkahelyén kivívja kollégái elismerését, magánéletében pedig végre sikerül tisztáznia gyerekkori barátjával egy félreértést. Fontos kérdésekben hallgasson megérzéseire.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Szereti a munkahelyi kihívásokat, hiszen minden sikeres erőpróba önbecsülését erősíti. Kiegyensúlyozottsága párkapcsolatára is jó hatással lesz. A hétvégén szervezzen barátaival közös programot.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Feszült a légkör munkahelyén, s ez érzelmileg rendkívül megviseli. Mindent magára vesz, még a jóindulatú kritikát is támadásként éli meg. Problémáiról beszéljen kedvesével, kérje ki az ő véleményét.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Ha nem elégedett munkahelyi teljesítményével, gondolja át, miként lehetne hatékonyabb. Elképzelhető, hogy csak határozottabb fellépésre lenne szükség. Álljon a sarkára, és adjon hangot bátran véleményének.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Soha nem látott szorgalommal végzi munkáját, ami hitelessé teszi ügyfelei körében és növeli teljesítményét. Most érdemes lépéseket tennie párkapcsolata elmélyítésére, akár egy közös otthon megteremtésével.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Hangulata változékony. Olykor apróságok miatt képes órákon át veszekedni, máskor pedig csak legyint a komoly problémák hallatán. Előfordulhat, hogy magánéleti gondok miatt változott meg viselkedése.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Sikeres lesz munkahelyén, előléptetésre, fizetésemelésre számíthat. A biztos egzisztenciális helyzet kiegyensúlyozottá teszi, s ezáltal harmonikussá válnak kapcsolatai.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Sokat kell túlóráznia, nincs egy szabad perce sem. Folyton fáradt, kezd belefásulni az állandó munkába. Szervezete kezd kimerülni, a hétvégét töltse pihenéssel. Olvasson, vagy nézzen meg kedvesével egy jó filmet.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Az új lehetőségekről szólnak az elkövetkező napok. Remek állásajánlatot kap, és olyan emberekkel ismerkedik meg, akik segíthetik szakmai pályafutásának előmenetelét. Az egyedülálló Nyilasok párra lelnek.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Az átlagnál keményebben dolgozik, mert biztos anyagi hátteret szeretne teremteni családjának. Egy-egy fárasztó nap után kedvese társaságában töltődik fel. A hétvégén mozduljanak ki otthonról, menjenek el moziba, vagy egy koncertre.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Egyik jó hírt kapja a másik után. Rendeződnek anyagi dolgai, ami egyfajta nyugalommal tölti el. Megoldódnak munkahelyi gondjai és kedvesével is végre közös álláspontra jutnak egy fontos kérdésben.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Nincs jó kedve, senkit nem képes elviselni maga körül. Legszívesebben ki sem mozdulna otthonról. Kedvese nem érti, mi történik Önnel. Szeretne segíteni, ám nem tudja, hogyan tegye.