Heti horoszkóp: (2019. jan. 11. - 2019. jan. 18.)

2019. jan. 11.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Ha megteremti a békét önmagában, sokkal könnyebben tud kapcsolatot teremteni másokkal. Így új fejezet kezdődhet az életében.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Egy álomban kap majd útmutatást a párjával kapcsolatban. A legutóbbi félreértések miatt se mondjon le róla, hiszen van remény az újrakezdésre.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
A hirtelen hozott döntései érzelmi téren sem járnak mindig a legjobb eredménnyel. Felkészülhet arra, hogy hamarosan próba elé állítják a csillagok.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Többször megjegyezte a barátainak, hogy nem csak munkából áll az élet, és kövessék a példáját. Most megtaníthatja őket síelni a környéken.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Törölje ki a magány érzését a mindennapjaiból. Ha változtat az életszemléletén és nyitottabbá válik a külvilág felé, akkor sikerülni fog.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Hogy ne teljenek unalmasan a hétvégéi, tűzzön ki új célt magának. Például látogasson el a Miklósfai Répafőző Fesztiválra, és lesse el a répafőzés titkait.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Már többször tapasztalhatta, milyen különös hatást gyakorol a környezetében élőkre. Álmodozás közben gondoljon arra is, hogy ezt miként viszonozzák.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Ha sehogy sem tud megbirkózni a problémáival, akkor se adja fel. Sétáljon ki a városszéli erdőbe, töltődjön fel energiával, és kezdjen elölről mindent.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
A saját céljait tartsa szem előtt, és kényeztesse önmagát. Ha mindig a mások érdekét helyezi előtérbe, könnyedén lemaradhat sok szép eseményről.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Ideje már, hogy ne engedjen senkinek sem beleszólni a magánéletébe. Csodára ne várjon, inkább öntse ki a szívét valakinek.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Minden esélye megvan arra, hogy a legjobbat hozza ki az adódó lehetőségekből. Csupán az akaraterejét és a kitartását kell erősíteni.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Változó képet mutat ebben a hónapban a bankszámlája. Anyagi gondjai ugyan nem lesznek, de célszerű lenne otthon eltölteni a hétvégéket.