Heti horoszkóp: (2019. júl. 19. - 2019. júl. 25.)

2019. júl. 19.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Idegesíti néhány kollégája viselkedése. Feszült, nem tud maximálisan feladatára koncentrálni. Otthonában harmónia uralkodik, kedvese társaságában gyorsan elfelejti a munkahelyi gondokat.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Nincs kedve az unalmas, monoton feladatokhoz. Szakmai hívásokra vágyik. Hajlamos mások kibeszélésére. Szokjon le erről a rossz szokásáról, mert könnyen megégetheti magát.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Tisztázza a félreértéseket munkahelyén. Őrizze meg objektivitását, ne csak az Önnek rokonszenves kollégáknak adjon igazat. Kedvesével fontolgatja, hogy új helyre költöznek.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Meggyűlik a baja a munkahelyi feladatokkal. Lassan halad előre, és gyakran hibázik. Őszinte és mély beszélgetéseket folytat családtagjaival. Több időt szeretne tölteni szeretteivel.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Igyekszik mindig minőségi munkát kiadni a kezéből. Magánéletében nagyobb szabadságra vágyik. Nem akar minden este otthon ülni. Koncertre menne, barátaival találkozna.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Álarcot visel. Kifelé azt mutatja vidám, közben pedig belülről sír. Ne akarjon mindig mindenkinek megfelelni. Ha fáradtnak érzi magát, vegyen ki pár nap szabadságot.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Mérges, ha megzavarják munka közben. Elveszíti a fonalat, és csak nehezen veszi fel újra a ritmust. Vegye észre az élet apró örömeit. Higgye el, sokkal több kellemes percben lesz része.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Kapcsolatai összekuszálódtak. Rá kellett döbbennie, hogy néhányan csak érdekből barátkoztak Önnel. Kedvesében viszont igazi társra talált. Ő az, akiben maximálisan megbízhat.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Örömmel, vidáman dolgozik. Még az sem bosszantja, hogy a nyári szabadságolások miatt mások munkáját is el kell végeznie. Hosszú idő után bekopogtat ajtaján a szerelem.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Új feladatokkal bízzák meg munkahelyén. Kreativitását és koordináló képességét is kamatoztatni tudja. Az utóbbi időben elhanyagolta kedvesét. Töltse vele a hétvégét, lepje meg egy különleges programmal.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Tele van energiával. Könnyedén veszi a munkahelyi akadályokat. Fogalmazzon diplomatikusabban. Kritikus szavaival gyakran bánt meg másokat. Kedvese magányosnak érzi magát Ön mellett.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Ha már nem motivált a munkájában, feszültté válik és tehernek érzi a napi feladatokat. Párkapcsolata már nem a régi. Szürkének látja a hétköznapokat, több izgalomra vágyik.