Heti horoszkóp: (2019. júl. 5. - 2019. júl. 11.)

2019. júl. 7.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Itt az ideje, hogy újratermelje energiáit. Lehetőleg ne végezzen semmilyen tevékenységet, lazuljon el, és csak figyelje, hogyan nő a fű.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Nem az a legjobb megoldás, ha beavatja a párját a terveibe. Megtörténhet, ezen a nyáron is lebeszéli önt a lakásfestésről.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Még a legnagyobb hőségben sem csökken a mozgás iránti igénye. A nap bármely szakában képes futni, kerékpározni, de követőkre nehezen talál.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Nyugtassa meg a családját, és intse őket türelemre. Bármennyire dicsérik, ösztönzik, sehogy sem sikerül keményen hozzáállni az otthoni teendőkhöz.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Alkalma nyílik arra, hogy bemutassa ismerőseinek a jó szervezőkészségét. Felcsillanhat egy váratlan utazás lehetősége, és gyorsan kell döntenie.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Kisebb áldozatot kell hoznia még a nyaralása előtt. Ha a legdivatosabb ruháit akarja felvenni, akkor fogyókúráznia kell.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Hamarosan jó híreket hall, amelyek kedvezően hatnak a magánéletére. A meditációra és a csendre bőségesen nyílik lehetősége.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Kezdheti az ellazulást, hiszen az év legjobb időszaka közeledik az ön számára. Reggel fürdőzéssel kezdje a napot, este pedig tánccal zárja le.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Ígérje meg a párjának, hogy nem foglalkozik más gondjával. Egész nap csak a pihenésre koncentrál, elalvás előtt pedig álomba ringató zenét hallgat.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Ezen a nyáron bőven lesz ideje arra, hogy helyükre tegye a dolgokat a magánéletében. Az eredmény érdekében használhat akár zenés terápiát.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Bár mindig remekül megválaszol a családja kérdéseire, most mégis döntésképtelenné válik. Lehet, használnia kell a hitelkártyáját.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Inspirációra van szüksége ahhoz, hogy ne csak kergesse, hanem meg is valósítsa az álmait. Kapcsolja be a rádiót, hátha érkezik valami üzenet.