Heti horoszkóp: (2019. jún. 15. - 2019. jún. 21.)

2019. jún. 16.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Teljes erőbedobással fog hozzá a hétvégi munkához, de a meleg rövidesen a kedvét szegi. Gondolkodjon el a lehetőségein, és várja meg az enyhülést.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Legszívesebben egy új partner társaságában töltené a nyári vakációját. Holnaptól járjon nyitott szemmel, hátha elnyeri valakinek a rokonszenvét.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Mivel szereti a változatosságot, nagy ívben kerülje azokat az ismerőseit, akik a csendes elmélkedésben találnak magukra igazán.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Mostanában leginkább a Merkúrtól várhat inspirációt a feladataihoz. Ha ez sem lenne elég, invitálja meg egy ismerősét a közös munkára.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Ha zenei élményekre vágyakozik, abból nem lesz hiány ezen a hétvégén az Erzsébet téren. Hangolódjon rá a sör és a zene ünnepére minél előbb.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Ha el akarja kápráztatni a kedvesét, tanuljon meg valami új dolgot. Ügyeljen rá, hogy könnyelmű ígéretekkel ne okozzon neki csalódást.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Ha reggel nehézkesen indul a napja, szedje össze magát, és vidáman induljon munkába. Ha jókedvűen teszi a dolgát, kevesebbet hibázik.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Ha nyugalmat és harmóniát szeretne érezni maga körül, akkor ne kapcsolódjon be olyan vitákba, amik nem tartoznak önre.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Olyan izgalmas hírek jutnak a fülébe, amiktől megnőhet az önbizalma. Nem kell semmi különöset tennie, csak utánozza kedve szerint a többieket.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Saját magával is foglalkozzon. Bizonyára érzi, hogy energiáját leginkább egy vízparton tudná újratermelni. Ezt a Csónakázó-tónál is megteheti.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Szemmel láthatóan stresszoldásra van szüksége, de ne a vitaminokhoz nyúljon. Távolodjon el a megszokott környezetétől.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Ha teheti, kerülje el azoknak a társaságát, akik akadályozhatják az előbbre jutásban. Energiáját használja fel új célokra.