Heti horoszkóp: (2019. jún. 21. - 2019. jún. 28.)

2019. jún. 21.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Tisztában van azzal, elérhetetlen vágyakat jegyez fel a noteszába, mégsem mond le róluk. A megvalósításukhoz azonban kell még ön mellé valaki.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Ha ellátogatna egy jósdába, megtudhatná, hogy felfelé ívelő időszak következik a karrierjében. A tervei megvalósulnak, anyagi hasznot hoznak.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Ha izgalmas kalandra vágyakozik, a hétvégén ebben is lehet része. A múzeumok éjszakáján barangolhat és kincsekre lelhet.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Ha fáradtnak érzi magát, sétáljon ki egy városszéli virágos rétre. Ott nem történhet semmi rossz, és könnyen megszabadulhat a gátlásaitól.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Néha összekeveri az álmait és a valóságot. A párja ezt örömmel veszi, de a munkahelyén jobb, ha a valóság talaján marad.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
A pezsgő művészeti élet a közönséget is inspirálhatja, nemcsak a sikeres alkotókat. Döntse el bátran, hogy milyen műfajban akarja kipróbálni magát.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Erős koncentrációra lesz szüksége ahhoz, hogy meghozzon egy magánéletét érintő döntést. Nem ártana, ha előtte egy kicsit relaxálna is.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Maga sem érti, de teljesen megtáltosodik a hétvégére. Olyan szenvedélyesen végzi otthoni teendőit, mintha komoly dicséretet és pénzt kapna érte.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Komoly szellemi kihívások érhetik a hétvégén. Készüljön fel mindazon kérdésekre, amelyekkel a barátai bombázzák majd egy cukrászdában.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Ha változtatni szeretne az életén, akkor először önnek kell változnia. Ha eddig a tavakat kedvelte, most inkább utazzon a hegyekbe nyaralni.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
A hétvégéig mindenképpen el kell döntenie, hogy elkötelezi-e magát, vagy sem. Valaki szeretne több időt tölteni önnel, és ezt jelzi is kedves szavaival.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Álljon nyitottan az új kihívások elé. Azt azonban ne engedje, hogy a vitás helyzetek megviseljék az egészségét. Sportoljon és járja a saját útját.