Heti horoszkóp: (2019. jún. 8. - 2019. jún. 14.)

2019. jún. 9.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Időnként számvetést is be kell iktatnia a mindennapjaiba. Ha nem várja meg ezzel az év végét, még időben javíthat az anyagi helyzetén.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
A meditáció helyett most lehetőleg más módját találja ki a stressz oldásának. Például tombolja ki magát egy meccsen, vagy egy edzőteremben.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Egy váratlan eseménynek köszönhetően különleges szituációban találhatja magát. Nem kell tovább álmokat kergetnie, hosszú időre megnyugodhat.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Szélsőséges indulatok kavarognak a fejében, és nem tudja megfejteni az okát. Ne a párjára gyanakodjon, inkább az időjárásban keresse az okokat.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Ne vigye túlzásba a kerti munkát. Adjon magának egy kis saját időt. Abban is lehet gyönyörködni, ahogyan nő a fű.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Ha a hétvégén eleget tesz egy baráti meghívásnak, izgalmas kalandokba keveredhet. Érezze jól magát, és ne törődjön az irigykedő megjegyzésekkel.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
A hétvégét használja ki feltöltődésre. Menjen ki a természetbe, és hívja elő a zsigereiben bujkáló energiát. Idézze meg ifjúkora szép emlékeit.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Sugárzik arcáról a lelkesedés. Ha elnyeri a környezete szimpátiáját, sok mindent elérhet. Átveheti a kezdeményező szerepet a munkahelyi feladatokban is.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Látszik minden megnyilvánulásán, nem érzi szabadnak magát. Be kell látnia végre, nem a lakás méretével van gond. Más köti a lelkét béklyóba.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
A nemszeretem dolgokat is el kell végeznie az embernek. Ha nehezen is, de fogjon hozzá, hiszen más úgy sem teszi meg ön helyett.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Eljött az ideje, hogy a sarkára álljon, és képviselje a saját érdekeit. A bolygók szerint a szerencse mindenképpen maga mellé szegődik.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
A béke és a harmónia jellemzi a mindennapjait. Ehhez természetesen hozzájárulnak a környezetében élők is a figyelmükkel, segítőkészségükkel.