Heti horoszkóp: (2019. máj. 11. - 2019. máj. 17.)

2019. máj. 10.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Sokat és lelkiismeretesen dolgozik, szeretne feljebb lépni a munkahelyi ranglétrán. Vigyen egy kis színt a szürke mindennapokba. Szervezzen izgalmas programokat a hétvégére.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Könnyen dühbe gurul, ha úgy látja, valaki félvállról veszi a munkát. Több figyelemre és törődésre vágyik párkapcsolatában. Felesleges energiáit sportolással vezeti le.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Kreativitása nem nyeri el felettesei tetszését. Tanácstalan, nem tudja, miért nem nyitottak a munkafolyamatokat meggyorsító ötleteire. Pihenjen a hétvégén, töltődjön fel a természetet járva.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Csak harmonikus körülmények között tud hatékonyan dolgozni. Épp ezért sokat tesz azért, hogy jó legyen a légkör munkahelyén. Magánéletében vidám napokra számíthat. Egyik baráti program követi a másikat.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Kérés nélkül segít kollégáinak. Túl sok feladatot ne vállaljon be, mert a végén egészsége látja kárát. Apróságokon kap hajba kedvesével. Töltsön el egy kellemes délutánt barátaival.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Többször előfordulhat, hogy nemcsak szakmai felkészültségét, hanem talpraesettségét is bizonyítania kell munkahelyén. Magánéletében toleráns, könnyen elfogadja kedvese rossz szokásait.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Sok elintéznivalója van, nehezen tudja beosztani idejét. Ráadásul azt tapasztalja, hogy valamilyen váratlan esemény mindig keresztülhúzza a számításait. Ne idegeskedjen, kezelje higgadtan a helyzetet.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Szívvel-lélekkel dolgozik, úgy érzi, végre elfoglalta méltó helyét a munkahelyi közösségben. Önfeláldozó, gyakran lemond saját igényeiről, csak hogy örömet szerezzen kedvesének.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Gondolja végig, hosszú távon milyen célokat akar elérni munkahelyén. Lényeges kérdés, hogy egyáltalán szereti-e csinálni, ami most a feladata. Beszéljen őszintén kedvesének érzéseiről.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Népszerű kollégái körében, sokan munka után is keresik társaságát. Meglepetésekkel halmozza el kedvesét. Ne essen túlzásba! Ne vegyen drága ajándékokat.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Jó a légkör munkahelyén, összetartó csapatot kovácsolt kollégáiból. Az utóbbi időben elhanyagolta kedvesét. Törődjön többet párjával, tegye izgalmassá kapcsolatát.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Sok energiát fektet munkájába, magánéletét teljesen háttérbe szorította. Teremtsen alkalmat és időt szórakozásra, kikapcsolódásra is, mielőtt teljesen kiég. Kezdjen el sportolni!