Heti horoszkóp: (2019. máj. 24. - 2019. máj. 30.)

2019. máj. 23.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Egy olyan meghökkentő ötlettel lepi meg a párja, amelyre még álmában sem gondolt. Véleménye szerint eljött az ideje annak, hogy alapítsanak egy céget. Gondolkodjon el rajta.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Ha úgy érzi, hogy a hűvös napok hullámvölgybe taszították, akkor hívjon segítséget. Biztosan lesz valaki, aki megfogja a kezét és segít kimászni a gödörből.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Mint azt megtapasztalhatta, a hideg idő ellenére életörömöt hozott a május. S ez így folytatódik tovább, családi boldogságra is számíthat.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Mindent elér mostanában, amit csak akar. Érdemes lenne elgondolkodnia akár egy lakásfelújításon is. Lepje meg kedvesét egy romantikus vacsorával!
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Hamarosan szüksége lesz a megérzéseire. Egy ingatlanvásárlást érintő vitás kérdésben nem tud dönteni, ezért vonuljon félre egy csendes helyre, és meditáljon.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Rohanás az egész napja, egy perc nyugta sincs munkahelyén. Fáradt és türelmetlen, olykor meggondolatlanul, sértőn szól vissza kollégáink. Szerencsére tud bocsánatot kérni.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Mindig történhet valami az ember környezetében, ami miatt idegeskednie kell. A hétvégén kerülje azok társaságát, akik sport témában akarnak vitába szállni önnel.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Gondolkodás nélkül ne ugorjon fejest semmibe, bármennyire is kérik ismerősei. Ezekben a hetekben ne a szívére, hanem a józan eszére hallgasson inkább.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Hiába halad jól a munkájával, ennek ellenére időzavarba kerülhet. A bosszankodás helyett higgadjon le, és folytassa, amit elkezdett. Ha nem így tesz, sokat veszíthet anyagilag.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Ha tudatosan keresi a jót és a boldogságot az életben, akkor távol tudja tartani magát a rossz, negatív dolgoktól. Sportoljon, járjon többet kulturális rendezvényekre.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Bármennyire is erős vágyat érez a költekezésre, most nem veheti meg, amit szeretne. A családja óhaját helyezi előtérbe, így egy időre „várólistára” kerül az ön kívánsága.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Új szemlélettel, kreatív ötleteivel hatékonyabbá teszi a munkavégzést. Egy félreértés miatt összeveszik egy közeli családtagjával. Öntsenek minél előbb tiszta vizet a pohárba.