Heti horoszkóp: (2019. márc. 15. - 2019. márc. 22.)

2019. márc. 14.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Válaszokat keres a kérdéseire, de nem kap senkitől sem megnyugtató javaslatot. Inkább kapcsolja be a rádiót, és álljon neki takarítani.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Bár felhőtlen hétvégét tervez magának, mégis számolhat borús percekkel. Egy üzenet felkorbácsolja a kedélyállapotát, de lesz, aki lecsillapítja majd.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Szerencsés időszakra számíthat. A jó idő beköszöntével egyre erősödik önben az újdonság iránti vágyakozás. Engedjen szabad utat a fantáziájának.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Elégedetlen önmagával és az eredményeivel. Vizsgálja felül a szokásait, és meglátja, hamarosan késztetést érez egy újabb tevékenység elsajátítására.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Az égi események nem lesznek kihatással a hangulatára. Ennek ellenére, ha nem érzi jól magát az otthonában, akkor látogasson el egy edzőterembe.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Energiái újratermeléséhez kifejezetten jó lehetőségeket talál a hosszú hétvégén. Készítsen ajándéktárgyakat, és lepje meg a környezetében élőket.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Kissé elfáradt az utóbbi hetekben, nincs kedve semmihez. A meditáció mindenképpen jót tenne a lelkivilágának. Használja ki erre az esti órákat.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Fogja vissza a fontoskodását, mert ezzel megzavarhatja mások nyugalmát. Energiáját használja inkább más célokra.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Izgalmas tapasztalatokra tehet szert. Egy rég látott osztálytársának köszönhetően teljesen új területen próbálhatja ki a képességeit.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Jól teszi, ha minden kudarca ellenére továbbra is hisz a csodákban. Nem kell elzárkóznia a világ elől, mert hamarosan valósággá válik, amit régóta szeretne.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Ingadozó hangulatán ön is tudja, csak egy valaki tudna segíteni. Ha az utcán nem futnak össze, ne keseregjen sokáig. Hívja fel telefonon mielőbb.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Új impulzusra vágyakozik, s most megkaphatja. A tavaszi szél nemcsak vizet áraszt, hanem jókedvet, vidámságot is. Jut mindenből önnek is.