Heti horoszkóp: (2019. nov. 1. - 2019. nov. 8.)

2019. nov. 3.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Aktiválja szunnyadozó erejét fizikai tevékenységgel. Ha úgy érzi, túlságosan legyengült a szervezete, szaladja körbe a Csó-tót.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Ha úgy érzi, valaki korlátozni akarja a tervei megvalósításában, akkor se tegyen le azokról. Inkább próbálja meg szóra bírni az illetőt.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Harmonikus napokra számíthat. A karrierje építésével sem kell mostanában foglalkoznia, mert sínen van minden. Ezt még a csillagok is megerősítik.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Visszafogottan figyelje az ön körül zajló történéseket, mert könnyen konfliktusba keveredhet a barátaival. Jobban teszi, ha mosolyogva jár-kel.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Van, aki nemcsak a pénzköltést, hanem a spórolást is túlzásba viszi. Ön is így van ezzel. Szépítse bátran a lakását és ne garasoskodjon tovább.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Ne tartsa vissza a fantáziáját, mert életkörülményeiben most jelentős minőségi átalakítást tud végrehajtani. A párja is teljesíti minden kívánságát.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Egyfajta belső látás alakulhat ki önben. Éljen vele, mert ez nem csupán azt jelenti, hogy meg tudja jósolni a focimeccsek eredményét.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Ha csak a sötét oldalát veszi észre mindennek, könnyen lelombozódhat. Révedezzen el az őszi táj megnyugtató szépségében, és új erőre kap.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Szellemi erők ejthetik gondolkodóba. Olyan erős hatással érkeznek, hogy hirtelen még a feje is belefájdulhat, de gyógyszert nem kell bevennie.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Vizsgálja meg távolabbi nézőpontból is az anyagi helyzetét. S ha lát egy jobb lehetőséget a javítására, ne hagyja ki. Most érdemes változtatni.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Induljon tiszta lappal a hétnek. Vesse papírra az álmait, mert ez az időszak kedvez a megvalósításuknak. A nehézségeket ne vegye figyelembe.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Ne hanyagolja el a barátait, akkor sem, ha annyian vannak, mint az égen a csillagok. Ön is tudja, pozitív kisugárzása gyógyító hatással van rájuk.