Heti horoszkóp: (2019. nov. 15. - 2019. nov. 22.)

2019. nov. 17.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Koncentráljon, mert jók a megérzései. Most elsősorban nem a meglévő egészségügyi problémáira kell gondolnia, hanem az üzleti dolgaira.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Ha szeretné rendbe tenni a pénzügyeit, minél előbb fogjon hozzá. Lehet, hogy valaki csak önre vár, és mint egy angyal, karácsonykor megjelenik.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Szívesen követi továbbra is az álmait, és ez így van jól. Ne engedje, hogy letörje a lelkesedését a borongós idő, vagy a hideg eső.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Ne bánkódjon, hamarosan elérkezik az az idő, amikor otthon is megköszönik a munkáját. Ha előbb nem, hát karácsonykor biztosan.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Az elfásultság ellen önnek is tennie kell valamit. Ha nincs más megoldás, akkor dicsérgesse önmagát. Meglátja, mindjárt jobb lesz a hangulata.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Ne köntörfalazzon, mondja el nyíltan a véleményét. Mostanában úgyis harcias kedvében van, meg tud győzni másokat is az igazáról.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Fokozódik önben a siker utáni vágyakozás. Ne várjon a kedvező holdjárásra, hanem adjon esélyt magának, és többet járjon társaságba.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
A céljai elérése érdekében egy kicsit önzőbb is lehetne. Továbbra is őrizze meg az optimizmusát, és ne törődjön mások véleményével.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Vitás helyzetbe kerülhet a hétvégén. Legjobban teszi, ha visszafogja magát, és csak annak mondja el a véleményét, akiben megbízik.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Ne csak a tévé előtt üldögéljen folyton. Inkább gondolkodjon el azon, miként tehetné izgalmasabbá a hétvégéit.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Kettősség jellemzi a mindennapjait mostanában. Míg délelőtt csak tesz-vesz valamit, délutánra teljesen felélénkül.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
A lakásával kapcsolatos, kedvező változásokat lebegtetnek ön előtt a csillagok. Hogy ne érje meglepetés, vegye komolyan az üzeneteiket.