Heti horoszkóp: (2019. nov. 22. - 2019. nov. 29.)

2019. nov. 23.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Vonja ki magát a rázós helyzetekből, és mindjárt megkönnyebbül. Lehet, a vérnyomás-csökkentőből kisebb adag is elég lesz.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Gondolkodjon el azon, hogy a szűkszavúságával mennyire fel tudja bosszantani a családtagjait. Hiszen egyikük sem gondolatolvasó.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Nem kell semmiféle kellemetlen meglepetésre számítania. A sikerélmények tovább kísérik azon az úton, amelyet kitűzött magának.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Vigyázzon, mert változékony hangulatával könnyen megbánthat másokat. Ha megsért valakit, sokat kell tennie azért, hogy megbocsássanak önnek.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Ahogy közeledik a szeretet ünnepe, annál erősebb vágyat érez rá. Engedje, hogy a sors keresztezze az útját egy olyan valakivel, aki önre vár.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Ne takargassa az érzéseit. Változtasson a modorán, és mondja ki gyakrabban a párjának, hogy mennyire ragaszkodik hozzá.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Elég talpraesett ahhoz, hogy elfelejtse, feldolgozza hibás lépését. Amint teheti, sírja ki magát a legjobb barátja vállán.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Ne veszítse el az optimizmusát. Végezze úgy a dolgát, ahogyan eddig tette, és akkor nem csak ön lesz elégedett magával, hanem a párja is önnel.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
A szakmai előrejutása érdekében folytatott harca hamarosan nyugvópontra jut. Ismerősének köszönhetően tapasztalni fogja, nem kell tovább küzdenie.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Le sem tagadhatná, mennyire kedveli, ha babusgatják, kényeztetik. Legyen türelmes, és ne feledje, mások is ugyanígy vannak ezzel az érzéssel.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Tegyen többet a boldogságáért. Ha túlságosan magasra helyezi a mércét, akkor nehezen talál önre a boldogság. Változtasson minél előbb!
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Képzelőerejének köszönhetően új lehetőségek nyílnak meg ön előtt a szakmájában. Ennél ideálisabb munkahelyet keresve sem találhatna.