Heti horoszkóp: (2019. nov. 8. - 2019. nov. 15.)

2019. nov. 8.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Elképzelhető, hogy versenyhelyzetbe kerül. Hogy a munkája, vagy a kedvenc sportja terén, azt önnek kell tudnia. Mindenesetre gyorsítson.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Aggodalomra nincs semmi oka. Jöhet az eső, a hó, a hideg, ön felkészült a télre. A lakását már csak a szeretet lángjának kell tartósan befűtenie.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Lehet, hogy az álmai most nem úgy valósulnak meg, ahogyan elképzelte. Legyen rugalmas, és ne bánkódjon, hiszen minden változik körülöttünk.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Hamarosan teljesül a vágya. Nem csalnak az érzései: az ajtaja előtt várakozik, és bekopogtat önhöz a boldogság.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Szinte az arcára van írva, hogy elege lett a kalandokból. Úgy látszik, a közelgő tél nemcsak a természet zsongását csitítja le, hanem önt is.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Régóta hordoz magával egy elvarratlan szálat az érzelmi életében. Intézze el minél hamarabb ezt a dolgot, és ne okozzon senkinek sem csalódást.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Egyhangú napjait, mint egy hirtelen jött nyári zápor, sorsdöntő fordulat vidítja fel. Várja türelmesen a postást, a jó hír előbb-utóbb megérkezik.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
A közeledő kiránduláson új ismeretség lehetősége nyílik meg. Hogy barátsággal, vagy érzelmekkel folytatódik a kapcsolat, csak öntől függ.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Úgy tűnik, sehogy sem sikerül egy húron pendülnie a párjával. Változtasson az eddigieken, és hordozza a tenyerén. Hátha úgy sikerrel jár.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Ha nem akarja, hogy kicsússzon a kezéből egy jónak bizonyuló üzlet, határozott fellépésre lesz szüksége. Ha másképp nem megy, álljon tükör elé és gyakoroljon.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Ha nem érez semmiféle inspirációt a vacsorakészítéshez, ne idegeskedjen. Kérdezze meg a családját, hátha a tűzhely mellé áll ön helyett valaki.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Fontos dologról kell határoznia hamarosan. Döntsön megfontoltan, mert anyagiakkal járó kellemes meglepetések is érhetik.