Heti horoszkóp: (2019. okt. 11. - 2019. okt. 17.)

2019. okt. 13.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Ne hagyja el magát, és bízzon jobban a véletlenekben. Ha nem tudja megvalósítani önmagát, tegyen valami szokatlant.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Vajon mi lehet az oka annak, hogy nem lehet vitatkozni önnel? Gondolkodjon el, mert elérheti azt, hogy senki sem kéri ki a véleményét.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Ha nem fél kipróbálni az új dolgokat, izgalmas pillanatokat élhet át a közeljövőben. Csak kövesse az ösztöneit!
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Találékonyságának, erőfeszítésének meglesz az eredménye. Egy ismerőse által olyan kapuk nyílnak meg ön előtt, amilyenekre nem is számított.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Ha ködös reggelekre ébred és hűvösre fordul az idő, akkor se bánkódjon. Fűszerezze meg a napját egy melengető programmal.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Bár nem szereti a bonyodalmakat, egy olyan ismerősre tehet szert, aki megváltoztat mindent ön körül. Közeledését heves szívdobogás kíséri.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Extra energiára lenne szüksége a szervezetének, de nem tudja, hova forduljon. Ha kihagyta a napozást, akkor sütkérezzen egy szoláriumban.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Ha nem az elképzelései szerint alakulnak a dolgok, akkor se adja fel. A biztonság kedvéért dolgozzon ki egy B-tervet.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Nem kell feltétlenül szemüveget hordania ahhoz, hogy meglássa az élet szép dolgait. Kezdetnek az is elég, ha optimistábban néz szét a világban.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Idejében mérlegelje az anyagi helyzetét. Készüljön fel mindenre, mert meglepő utalásokat intéznek ezzel kapcsolatban önhöz a csillagok.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Ha azt szeretné, hogy minél előbb eltűnjenek a nehézségek az életéből, akkor sürgősen tegyen valamit. Első lépésként tanuljon.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Belső határozottsága sok rossztól megvédte, ennek ellenére elégedetlen magával. Ne bánkódjon, ez természetes. Aludjon egy jót!