Heti horoszkóp: (2019. okt. 18. - 2019. okt. 24.)

2019. okt. 21.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Járjon nyitott szemmel. Az elmúlt hetekben összegyűlt feszültség miatt ne feledkezzen meg egy fontos dologról. Találkoznia kell az új ismerősével.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Itt az ideje, hogy menedzselje végre a saját életét. Legyen határozott, de ha szükséges, akkor alkudozzon is. Semmiképp se engedje kihasználni magát.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Ha izgalomra vágyakozik, s a hosszú séták a Csó-tó körül nem elégítik ki a mozgásigényét, akkor váltson. Biciklivel kerekezze körbe a tavat.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Komoly akaraterőre lesz szüksége. Ahhoz, hogy megnyugodjon, és a vérnyomása rendbe jöjjön, szakítania kell az energiavámpír barátaival.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Ön is tudja, senki sem gondolatolvasó a családjában, még ön sem. Éppen ezért időnként kérdezze meg a párjától, miért olyan rosszkedvű esténként.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Nosztalgikus hangulatban lesz a hétvégén. Még a tévét sem kell bekapcsolnia ehhez. Elég, ha meghallgatja ismerősei történetét az utcán.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Egyre többen dicsérik meg mostanában a kellemes megjelenése miatt. Ha van valaki a közelében, aki kiváltotta ezt a változást, akkor becsülje meg őt.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Ha úgy érzi, megint csődöt mondott az üzleti érzéke, ne a folyószámláját nézegesse. Mozduljon ki a komfortzónájából!
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Szinte sugárzik az arcáról, hogy tele van lelkesedéssel és energiával. Nincs szüksége se fogyókúrára, se baráti ösztönzésére. Ne változtasson semmin.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Mostanában kellő mentális energiával rendelkezik ahhoz, hogy megújítsa a magánéletét. Elsőként akár egy követhető példaképet is kereshet magának.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Mostanában ön mellé szegődött a szerencse. Ne aggódjon, így marad ez egy ideig, nemcsak a napsütéses, hanem a borús napokon is.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
A hétvégén ne vállalkozzon semmire, élvezze ki az indián nyár minden percét. A legemlékezetesebb pillanatokat örökítse meg fotókon is.