Heti horoszkóp: (2019. okt. 4. - 2019. okt. 11.)

2019. okt. 4.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Ha hallgat a párja ötleteire, még a főzésben is nagyobb sikereket érhet el. Sőt, a környezetében is jobban érvényesítheti az akaratát az eddigieknél.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Ha tetszik, ha nem, egy tisztázó beszélgetésen részt kell vennie egy régi ismerősével. Fejezzék be a háborúzást, győzze meg, hogy jót akar neki.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Nincsenek hátráltató erők a háttérben, nyugodtan kibontakoztathatja az anyagiakkal járó új ötleteit. A párja értékelni fogja a törekvését.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Bármennyire igyekszik, nem tud koncentrálni a barátaira. Nyugtassa meg őket, csak egy új munkalehetőség köti le a figyelmét.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Ha túl sok időt fordít a hobbijára, lemaradhat más eseményekről. Egy társasutazás bizonyára jót tenne az egészségének és a hangulatának is.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Olyan élményekben lehet része, amelyekre eddig nem is gondolt. Ne maradjon otthon, mert ez a hétvége alkalmat kínál önnek a párkeresésre.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Szívügyek terén teljes a nyugalom ön körül. Ha megunja ezt a helyzetet, változtasson. Induljon el valamerre, a vágyai majd irányítják az úton.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Ha kedve tartja, a hétvégén sokféle társasági eseményen vehet részt. Megengedheti majd magának az önfeledt szórakozást, bulizást.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Szerencsés embernek tarthatja magát. Rendben van az egészsége, a családi kapcsolata, nem gyötrik anyagi gondok.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Hogy megnyugodjon végre, több szempontból elemezze anyagi problémáit. Nagyobb lelkesedéssel fogjon a feladathoz, mert közel jár a megoldáshoz.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Harcias kedvében van mostanában. Hangolja át magát egy vízparti sétával, mert így könnyen megbánthatja a hozzátartozóit.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Felhőtlen, örömteli hétre számíthat. Erőteljes hatással lesz önre a zene, és ha úgy akarja, megnyerő modorával mindenkit meghódíthat maga körül.