Heti horoszkóp: (2019. szep. 13. - 2019. szep. 20.)

2019. szep. 16.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
A jó megfigyelőképességének meglesz az eredménye. Egy olyan ötletet les el, aminek hatására jövőre ön is benevez a nagy versenyre.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Hamarosan olyan inspiráló társaságba csöppen, hogy képes lesz még munkahelyet is változtatni. Ne gondolja meg magát, mert anyagilag jól jár.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
A hétvégén megnehezítheti a szomszédok helyzetét. Ha este későn hallgatnak mulatós zenét, legjobban teszi, ha meghívja őket is a társaságba.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Legyen kitartó és türelmes, mert lehet, hogy várnia kell még a nagy Ő-re. Addig is kösse le magát valami hasznos, érdekes tevékenységgel.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Szerencsére pozitívan szemléli a világ dolgait, ezért jól tűri a kudarcokat. Ne vegye a szívére, ha most sem sikerül a diétázás.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Jókedvében szinte virágba borult a teste-lelke egyaránt. Őrizze meg ezt a lelkiállapotát, és ne engedje, hogy kihozzák a sodrából a munkahelyén.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Mozgalmas hétvégére számíthat. A bor- és dödöllefesztivál programjai két napra az Erzsébet térre csábítják. Legjobb lesz, ha haza sem megy aludni.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Ne akarja egyedül cipelni a családja összes terhét. Másnak is van szabad válla, adjon át egy keveset a párjának is. A terhelés edzi a szervezetet.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Bárki bármit mond, ne kételkedjen a saját tehetségében és a kitartásában. Tegyen úgy, mint akinek minden sikerül, és meglátja, úgy is lesz.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Kellemes hétvégére számíthat. Használja ki a gondtalan perceket, és ne foglalkozzon a munkájával. Olyan dologgal kösse le magát, amit élvez is.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Hiába keres összefüggést párja jókedve és a Hold állása között, a kettőnek semmi köze egymáshoz. Csupán egy harmonikusabb fejezet kezdődött.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Szabadidejében töprengjen el azon, hogy valójában mi is a küldetése. Ha nem boldog, változtasson útirányt. A kihívásoknak meg fog felelni.