Heti horoszkóp: (2019. szep. 7. - 2019. szep. 14.)

2019. szep. 7.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Jól tenné, ha változtatna a személyes kapcsolatain. A bolygóállások szerint most azokkal a rokonaival is kibékülhetne, akikkel régóta nem beszélnek.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
A tétovaság jellemzi. Nem tudja, összebútorozzon-e a kedvesével, vagy várjon még egy ideig. Ne gondolkodjon, vállalja a kockázatot.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
A csillagos ég látványa a hétvégén felébreszti önben a szenvedélyt. Ebben a hangulatban bármire képes.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Nem fér a bőrébe. Mivel vitamin-túladagolás nem lehet a dologban, máshol keresse a probléma okát. Esetleg kérdezze meg egy ismerősét.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Ha estefelé már nem tud racionálisan gondolkodni, az nem jelenti azt, hogy eljárt az idő ön felett, és öregszik. A háziorvosát emiatt ne keresse fel.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Mindig tudja előre, hogy a hétvégén mit fog tenni. A bolygók most arra intik, vegye figyelembe a párja véleményét is.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Nyakig ül a tennivalókban, de egy ideje nincs a közelében senki, aki lelkesítené. A kedvenc bolygója ellátja kellő szorgalommal.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Nincs oka a panaszra, hiszen jól megértik egymást a családjában. A karrierje is beérik, s nem kell az ötös lottóra várakoznia, hogy pénzhez jusson.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Tudja, a vitás helyzetekben könnyen elragadják az érzelmei. Ne izguljon, a barátai tudják önről, hogy a tűzjegyű emberekkel ilyen előfordul.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Nem volt elég a nyaralásból, szeptemberben is társasági életre vágyik. Mivel az éjszakai szórakozás költséges lehet, ruccanjanak ki napközben.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Nincs semmi baj az egészségével. Fáradékonyságának csak az időjárás lehet az oka, semmi más.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Egy rég látott ismerősének köszönhetően remek szórakozásban lesz része a napokban. Akár egy közös szeptemberi nyaralást is betervezhetnek.