Heti horoszkóp: (2020. ápr. 3. - 2020. ápr. 10.)

2020. ápr. 3.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Ne várjon senkire, minél előbb tervezze meg a családja költségvetését. A kitűzött céljairól mondjon le egy kis időre, és függessze fel a nagyobb bevásárlásait. Meglátja, így mindenki jól jár.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Úgy tűnik, pozitív irányba alakul a párkapcsolata. Ha minél előbb megosztja a kedvesével a titkait, akkor a későbbiekben nem okoz félreértést a kettejük kapcsolatában.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
A csillagállások szerint most megbízhat a hatodik érzékében. Továbbra is alapozhat a régi kapcsolataira. Ha bármilyen segítségre lesz szüksége, ne aggódjon, nem hagyja cserben senki.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Folyamatosan a függetlenségre törekszik, ám ha néhány napra egyedül marad, az sem tetszik. Időnként gondolatolvasóra lenne szüksége a családjának, hogy megtudják, mit is akar valójában.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Ideje lenne elgondolkodnia azon, hogy miként tudna minél több pénzt összegyűjteni magának. Ha nem szeret a pénzügyeivel foglalkozni, akkor is meg kell húznia hamarosan a nadrágszíjat.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Kozmikus segítségre lenne szüksége ahhoz, hogy túl tudja tenni magát a napok óta tartó bezártságon. Amíg ez nem történik meg, csak a földiektől kérhet tanácsot.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Le sem tagadhatná, hogy különös vonzódást érez mostanában a misztikus történetek iránt. Ha nem tudja megfejteni az üzenetüket, kérjen segítséget egy közeli barátjától, vagy egy asztrológustól.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Közölje megfontoltan a döntését a párjával még akkor is, ha újabb csalódást okoz neki. Amit már többször elhibáztak, azon nem érdemes tovább bánkódni, szomorkodni.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Ha nyugodtan szeretné álomra hajtani a fejét, akkor minél előbb rendezze el a függőben lévő anyagi ügyeit. Tartsa be az előírt határidőket, ha nem akar feleslegesen pótdíjat fizetni.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
A nehéz körülmények ellenére is eleget tud tenni minden ön felé irányuló elvárásnak. Ez ugyan elégedetté teszi, de sokszor úgy érzi, jó lenne, ha időnként elsimítaná a gondjait valaki.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
A tavasz változást és megújulást hozó szele önt is megérinti ezekben a napokban. A párkapcsolatába is új színt hoznak a fellegek, de ennek ellenére mégsem lesz minden tökéletes.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Ne a külvilágot és a munkatársait okolja, ha nem tudja hibátlanul elvégezni a feladatait. Tanulni sohasem késő, ha úgy érzi, képezze magát, mert most bőven lesz rá ideje.