Heti horoszkóp: (2020. feb. 21. - 2020. feb. 28.)

2020. feb. 21.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
A tavasz számtalan meglepetést hozhat önnek. Örüljön neki, mert ha a munkájával kapcsolatos kihívásokat teljesíteni tudja, nem marad el az anyagi megbecsülés sem.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Közeledik a tavasz, és újabb célkitűzéseket vázolhat fel magának. Álljon a sarkára, és azzal a lendülettel intézze tovább az ügyeit, ahogyan eddig tette.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Bár tisztában van vele, hogy a dolgok nem mindig alakulnak úgy, ahogyan szeretné, olykor mégis elmegy a kedve. Ilyenkor keresse meg a dolgok jó oldalát.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
A tavaszi fáradtságnak a legkisebb nyomát sem lehet látni az arcán. Ha a hétvégén ellátogat a farsangi fánkfesztiválra, nem győzi majd bezsebelni a dicsérő bókokat.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Ha a párja nem teljesítette a héten a kívánságát, még mindig nem késő újra próbálkoznia. Higgye el, előbb vagy utóbb megvalósulhatnak a vágyai.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Időnként úgy érzi, jó lenne elmerülni egy kicsit a mesék világába, ahol a jó megkapja a jutalmát, a rossz pedig a méltó büntetését. Ennek nincs semmi akadálya, olvasson sok mesét.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Kedvetlenségét, lustaságát ne fogja a holdfogyatkozásra. Egy kis önbizalomhiány lehet a háttérben. Ha más nem teszi meg, dicsérgesse nyugodtan saját magát.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Mostanában úgy érzi, hiába fog bele bármibe, nem sikerül semmi. Ha kapna egy biztató mosolyt valakitől, könnyebben menne minden. Éppen ezért, járjon gyakrabban társaságba.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Gondolkodjon előre, mielőtt kijelent valamit. Lobbanékonyságával nagy vihart kavarhat nemcsak a családjában, hanem ismerősei körében is. Ez pedig senkinek sem jó.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Ha úgy érzi, válságban van a magánélete, akkor sürgősen dobja fel magát valamivel. Jógázzon, vagy ha nem tud egyhelyben maradni, akkor tegyen egy hosszú sétát a városban.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Csodás fordulatokra számíthat a magánéletében. Megvalósulásukat elősegítheti, felgyorsíthatja úgy is, ha többször kimondja, milyen téren szeretné elérni azokat.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Egyetlen magasztos cél lebeg a szeme előtt, amiről nem szeretne lemondani. Tegye fel a kérdést: vajon megéri? Az idő elszáll, s bizony sok mindenről lemaradhat.