Heti horoszkóp: (2020. feb. 28. - 2020. márc. 6.)

2020. feb. 29.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Ne elégedetlenkedjen. Ha alaposabban átgondolja a helyzetét, rá fog jönni, hogy végül jól alakult az élete. Csupán a párkapcsolatán kell javítani, hogy jobb legyen.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Jól alakulnak az ügyei, és egy kis költekezést is megengedhet magának. A hétvégén menjen el moziba, vagy társasjátékozzon barátaival, és felejtse el a gondjait.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Ne szerénykedjen, hanem mondja ki egyértelműen a párjának, hogy mi a szíve vágya. Meglátja, ha meg is lepődik, teljesíteni fogja akkor is, ha sok pénzbe kerül.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Ne engedje meg senkinek, hogy eltántorítsa az elhatározásától. Ha eldöntött valamit, akkor ragaszkodjon hozzá, és vigye véghez. Mindjárt szebbnek látja a világot is.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Ha nem tud mit kezdeni a szabadidejével, nézzen körül, hogy miben tud segíteni szeretteinek. Akár egy új fejezet is következhet a meglazult kapcsolatukban.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Egy ideje jóleső érzéssel tapasztalja, hogy béke és nyugalom uralkodik az otthonában. Hogy így maradjon, a megőrzésében továbbra is fontos szerep hárul önre.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Szerencsés napokra számíthat. Olyasvalakivel hozhatja össze a jó sorsa, akinek elnyeri a szimpátiáját. Sőt, úgymond tolni fogja a „szekerét” is. Legyen hálás érte.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Ha nem akar idegeskedni a hétvégén, akkor két lehetősége van. Alkalmazkodik a környezete elvárásaihoz, vagy megszabadul a kellemetlenkedő emberektől, helyzetektől.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Mindjárt itt a tavasz, és önnek is szüksége lesz a rendszeres sportolásra, mozgásra. Némi fogyókúra jót tenne a külsejének, a kedélyállapotának és az egészségének egyaránt.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Amit elmulasztott, azért már nem érdemes keseregni. A gondolatai lehetőleg legyenek összhangban a cselekedeteivel, és formálja úgy az életét, ahogyan a legjobbnak tartja.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Érzelmi életére jelentős hatással lesz egy régi ismerősének a felbukkanása. Amit vele kapcsolatban érezni fog, elképzelhető, hogy nem csak álom marad, hanem megvalósul.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Számos teendője sorában ne feledkezzen meg a saját igényeiről sem. Eleinte lehet, hogy vihart okoz vele a környezetében, de álljon ki az érdekei mellett. Ha kell, harcoljon.