Heti horoszkóp: (2020. feb. 7. - 2020. feb. 14.)

2020. feb. 7.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Bizonyára érzi, mostanában mindent könnyedén megvalósít. Egyelőre ne bízza a bolygókra a sorsát. Inkább támaszkodjon továbbra is a családjára.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Úgy tűnik, kellő energiája lesz ahhoz, hogy végre valamilyen vállalkozásba kezdjen. Ha gyakrabban meditál, könnyebben rájöhet a megoldásra is.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Hiába borul be az ég, önre nem lesz lehangoló hatással. Szenvedélyesen kezdi a napjait, és senki sem tudja elvenni a jókedvét, a lendületét.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Úgy tűnik, teljesen eluralkodott önön a tenni akarás. Nem fér a bőrébe, legszívesebben elszaladna valahová. Tegyen így, és ne fékezze le magát.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Úgy tűnik, az anyagi gondok elkerülik. Csak biztassa magát továbbra is, és meglátja, minden téren bejön a számítása. Támaszkodhat a régi kapcsolataira is.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Csak ki kell lépnie az utcára, s máris ötletek garmadájával találja szembe magát. Válassza ki közülük azt, amelyiket sikeresen meg is tud valósítani.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Ne fesse az ördögöt a falra, mert amitől tart, könnyebben megvalósulhat. Inkább nyissa ki jobban a szemét, és mindjárt tisztábban látja a környezetét.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Ne szidja a családtagjait, ha feltartják a házimunkában. Az is elképzelhető, hogy nem ők a hibásak, hanem a Mars bolygó incselkedik a háttérben.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Ha a hétvégi ágas-bogas teendői miatt nem tudta kellőképpen kipihenni magát, akkor változtasson a szokásain. A hét elejét jelölje ki pihenőnapnak.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Szabaduljon meg a kötöttségeitől, és adjon szabad utat a fantáziájának. Egy jó döntéssel javíthat anyagi helyzetén, de hagyja ki a kockázatos lépéseket.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
A zűrös pillanatok elkerülik, nyugodt napokra számíthat. Véletlenül se vegye észre azokat a helyzeteket, amelyek vérnyomás emelkedést okozhatnak.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Barátai tisztában vannak azzal, hogy nem szereti a középszerűséget. Azonban, ha mindent tökéletesen akar megoldani, előbb-utóbb kifárad, és megbetegszik.