Heti horoszkóp: (2020. jan. 10. - 2020. jan. 17.)

2020. jan. 10.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Elégedett lehet a helyzetével. Az elmúlt napokat édes semmittevéssel töltötte, most már visszazökkenhet a dolgos hétköznapokba.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Ha kedvezően állnak ön számára a csillagok, akkor már nyert ügye van. Figyelje az égboltot, mert hamarosan bármit elérhet, csak akarnia kell.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Nem kell ahhoz piros betűs ünnep, hogy ellazuljon az ember. Dobja fel magát. Üljön be egy kávézóba, s csak várakozzon, amíg történik valami.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Ha jókedvében legszívesebben magához ölelné az egész világot, tegye meg bátran. Ám előtte fertőzze meg a családját is a vidámságával.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Mielőtt irigykedne a szomszédjaira, tegye rendbe a gondolatait. Ha jól számol, könnyen kiderülhet, hogy ön sokkal jobban teljesít.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Nem jár messze az igazságtól, ha úgy érzi, túlterhelte szervezetét a sok finomsággal az ünnepek alatt. Éppen ezért kezdjen el kocogni minél előbb.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Ha úgy érzi, baj van a kezdeményező készségével, ne szaladjon bátorításért a szomszédba. Fogadja el a pozitív kisugárzású ismerősei közeledését.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Ne kapkodjon és szaladgáljon a boltokba munka után, hanem kényeztesse inkább magát. Egy szabadtéri fürdőzés jót tenne a testének-lelkének egyaránt.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Ha esténként semmihez sincs kedve, akkor csak elmélkedjen. Bár a nyugalmát megzavarhatja az a felismerés, hogy önkritikát kell gyakorolnia.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Gondolja át, mit tenne másképpen idén, mint tavaly. Ragaszkodjon az elhatározásához, és ne legyen engedékeny magával szemben sem.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Hamarosan szüksége lesz a kreatív energiáira. Legjobban tenné, ha lejegyzetelné az ötleteit, mert jobb pénzügyi lehetőségekre számíthat.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Bármennyire is leterheltnek érzi magát, mindig legyen nyitott az újdonságokra, az új hírekre. Lehet, hogy egy új ötlettel is gazdagodhat közben.