Heti horoszkóp: (2020. jan. 17. - 2020. jan. 25.)

2020. jan. 16.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Ritkán látni mostanában mosolyt az arcán. Hogy ez megváltozzon, tegye szokásává, hogy minden nap örül valaminek. Meglátja, sikerülni fog.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Ha borongós a hangulata, ne várjon a napsütésre. Öltözzön színes ruhákba, és csak nézegesse magát a tükörben. Higgye el, jobb lesz a kedve.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Tegye félre egy időre a fotóalbumát. Amíg a múlt emlékei negatív hatást váltanak ki önben, ne nézegesse a régi képeit. Hallgasson inkább zenét.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Csalódással kezdődik a hétvégéje, de ne aggódjon, hamar jóra fordul minden. Próbálja meg erősíteni a lelki kapcsolatát is a barátjával.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Tágítsa a látókörét több olvasással és tegye a megszokottnál pezsgőbbé a mindennapjait. Most ez lesz a házi feladata, és ne törődjön más bajával.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Egy félreértés miatt bonyolult helyzetbe kerülhet a hétvégén. A békesség kedvéért tegye rendbe a dolgot és bizonyítsa be, hogy önnek van igaza.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Ha úgy érzi, valami hiányzik a környezetéből, akkor ne tépelődjön sokáig. Vásároljon egy tavasszal nyíló cserepes virágot, és gyönyörködjön benne.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Hamarosan meglátogathatja a szerencse. Legyen nyitott a fogadására és semmiképpen se rejtőzködjön el, hiszen nincs semmi takargatnivalója.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Az arcáról szinte sugárzik a lelkesedés és az optimizmus. Ennek az okát nyugodtan megoszthatja a munkatársaival, mert nagyon kíváncsiak rá.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Ha azt szeretné elérni, hogy csendesen teljenek a napjai, akkor tegyen le az újévi fogadalmáról. Ne akarja megváltoztatni a gyermekei szokásait.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Ha ön is úgy akarja, kellemes izgalmakban lehet része a hétvégén. Öltsön magára fürdőruhát, és kényeztesse testét-lelkét egy termálfürdőben.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Ne engedje senkinek se kibillenteni magát a megszokott nyugalmából. Hallgassa végig a beszélgetőtársa javaslatát, és tegyen a belátása szerint.