Heti horoszkóp: (2020. júl. 10. - 2020. júl. 17.)

2020. júl. 11.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Úgy tűnik, egyre nagyobb önben a bizonyítási kényszer. Ne izguljon, hisz nem kell versenyt futnia senkivel sem. Nyugodtan tegye a dolgát tovább.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
A kihátrálás helyett inkább oldja meg a kialakult nehéz helyzeteket a családjában. Ha segítségre szorulnak, mindenképpen támogassa őket.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Ha továbbra is folyamatosan a munkájára koncentrál, akkor hamarosan jelentős változásra számíthat a karrierjében. Meglátja, szinte szárnyalni fog.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Ha nem tud élete legfontosabb kérdéseire választ adni, akkor esténként figyelje a csillagos eget, és hagyja szárnyalni a gondolatait. A válasz megérkezik.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
A bolygóállások szerint komoly feladatok várnak önre még a nyári szabadsága előtt. Ne idegeskedjen előre, mert jutalmat is kaphat érte.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Nemcsak a kellemes, csillagos esték lesznek jótékony hatással a közérzetére, hanem egy újdonsült ismerősének érdeklődése is. Figyeljen rá.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Ha úgy érzi, hogy valamiképpen stabilizálnia kellene az érzelmi életét, annak most épp itt az ideje. Úgy döntsön, hogy a jövőjéről is szó van.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Törekvései ellenére az anyagi helyzete még nem érte el a megfelelő szintet. Ne törődjön semmivel, mert egy rokoni látogatás feledtet mindent.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Ha nem viselkedik udvariasan, még családi vitákba is keveredhet a hétvégén. Ha mindenkihez alkalmazkodik, elkerülheti a bajt.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Nyugodtan bevallhatja magának, hiába készített napirendet a családtagjai számára, kudarcot vallott a törekvése. Egyelőre ne próbálkozzon újra.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Ha fizikailag túlságosan kifárasztották az elmúlt napok, akkor még mindig találhat gyógyírt magának a felüdülésre. Autókázzon el egy szép fürdőhelyre.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Ne várjon a Telihold biztatására, hanem lépjen a tettek mezejére. Ha egy táncos estre invitálják a barátai, ne azzal törődjön, hogy nem tud táncolni.