Heti horoszkóp: (2020. júl. 24. - 2020. júl. 31.)

2020. júl. 24.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Szabaduljon meg minden előítéletétől, és adja át magát a nyár örömeinek. Napozzon sokat, és ne törődjön azzal, hogy magasra nőtt a fű a nyugágya alatt.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Meg lehet elégedve magával, hiszen első nekifutásra sikerült egy jövőbe mutató elképzelését megvalósítani. Most már csak az érzelmi életét egyengesse.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Megújító energiákat küldenek ön felé a bolygók, s ha jobban figyel, azt is megtudja, hogy mire használhatja fel. Testileg és lelkileg is építkezhet belőlük.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Fantasztikus lehetőségekkel kecsegteti önt a nyár. A bolygóállások szerint bonyolult érzelmi helyzetekbe keveredhet, de szerencsére lelki sérülés nélkül megúszhat mindent.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Sose aggódjon a régi dolgok miatt. Amit egyszer már elrontott, azt nem könnyű jóvá tenni. Most elsősorban a nyári szabadságát szervezze.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Legalább a nyaralása idején ne a fárasztó munkája járjon folyton az eszében. A kicsinyes dolgokkal se foglalkozzon, hanem élvezze az életet.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Keresse gyakrabban a barátai társaságát. Legyen őszinte velük, de ne akarjon mindenáron megfelelni az elvárásaiknak. Élvezze a nyár örömeit.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Ne engedje, hogy hosszú távra letörjék a magánéleti problémái. Tegye félre a gondjait, és kezdje el szövögetni a nyaralással kapcsolatos terveit.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Úgy látszik, türelmetlenül várja, hogy történjen már valami jó dolog az életében. Kezdje a legnehezebbel. Ha van káros szenvedélye, szokjon le róla.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Végre itt a nyár. Használja ki minden percét, mert az idő sajnos nem áll meg, és a napsütést gyorsan eltakarják a hűvös fellegek.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Olyan lehetőségeket kínál fel önnek az élet hamarosan, amilyent még soha. Ne töprengjen túl sokáig, hanem fogadja el, mert mindenképpen megéri.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Fékezze le az indulatait és szabaduljon meg a rossz szokásaitól a nyaralás idejére. Mindenkinek jobb, ha ilyenkor rózsaszínben látják a világot.