Heti horoszkóp: (2020. júl. 3. - 2020. júl. 10.)

2020. júl. 4.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Nem kell mindjárt neheztelnie azokra az ismerőseire, és megharagudni rájuk, ha ők másképp látják a világ dolgait, mint ön. Elég, ha meghallgatja őket.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Ha teheti, őrizze meg a jó hangulatát, és fordítsa a figyelmét a családjára. A bolygóállások szerint most ez lesz a legfontosabb teendője, minden más ráér.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Ha tetszik, ha nem, bizonyos mértékben módosítania kell a jövőre vonatkozó elképzeléseit. Elemezze ki alaposan a helyzetét, és nyugodjon bele.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Könnyen előfordulhat, hogy egy anyagiakkal járó megbízást más kap meg ön helyett. Emiatt sose izgassa magát, hamarosan jön egy újabb feladat.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Lehetőleg ne essen túlzásokba, ha véleményt kell nyilvánítania egy ismerőséről. Kezelje tapintatosan a dolgot és ne sértsen meg senkit sem.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Mindenki tudja, olyan fából faragtak önt, hogy nem ijed meg a saját árnyékától. Tegye tovább a dolgát és ne törődjön az irigykedőkkel.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Ne veszítse el az optimizmusát, még akkor sem, ha a legjobb barátjától kap kritikát. Hívja fel magára a figyelmet valami másfajta tevékenységgel.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Most annak örülne a legjobban, ha megszűnnének a filléres gondjai. A családjának köszönhetően teljesül ez a kívánsága, és visszatér a régi jókedve.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Ne fogja vissza az érzelmeit. Csalódás nem éri semmilyen téren sem, bátran belevághat bármilyen dologba. Érintse az akár a hivatását, vagy a magánéletét.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Nemcsak az időjárás terén érhetnek bennünket hirtelen érkező változások, hanem a magánéletünkben is. Legjobban teszi, ha önuralommal fogadja a meglepetéseket.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
A bolygók szerint a megújulás lesz jellemző a párkapcsolatára. A régi szokásai feledésbe merülnek, a kalandot felváltja a rég óhajtott elköteleződés.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Eseménydús hétvége elé néz. Mielőtt elindulna hazulról, tegye túl magát az elmúlt napok kudarcain, hogy élvezni tudja a társasági élet minden örömét.