Heti horoszkóp: (2020. jún. 26. - 2020. júl. 3.)

2020. jún. 27.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Úgy tűnik, megunta azt a helyzetet, hogy önnek mindig várnia kell a vágyai beteljesülésére. Ne várjon tovább! Tegyen érte határozott lépéseket.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Nem várt harmóniát hozhatnak az életébe ezek a napok. Enyhülnek a munkahelyi problémái, és egy kis kerülővel visszatalálnak önhöz a barátai is.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Itt a fagyiszezon, így ön is kisértésnek van kitéve az édességek fogyasztása terén. A csábításnak csak úgy tud ellenállni, ha elkerüli a cukrászdákat.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
A pénzügyeire vonatkozóan túlságosan nagy reményeket ne tápláljon magában, mert csalódások érhetik. Repülőutak helyett menjen csónakázni.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Bizonyára észrevette az ismerősei megjegyzéséből, hogy milyen vonzó lett mostanában. Ha még többet ad magára, más mederbe terelheti az életét.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Teljesen kivirult az arca, a gondolatai egyfolytában a kedvese körül járnak. Ha továbbra is őszinték maradnak egymással, tartóssá válik ez a jó érzés.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Az a személy, akit már régóta keres, lehet, hogy éppen ott van a közelében. Csak figyelje az Újhold járását, mert valószínű, sugallni fog önnek valamit.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Ön is jól tudja, a pénzügyek terén nincs barátság. Éppen ezért alaposan gondolja meg, hogy kinek mennyi pénzt ad kölcsön, mert könnyen pórul járhat.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Ha követi a csillagok járását, hamarosan váratlan kalandokba csöppenhet bele. Olyan helyzetbe kerül, amiből nem is akar egyhamar kikeveredni.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Mást sem tett eddig, mint keményen dolgozott a sikerért. Lássa be, hogy önnek is változatosságra van szüksége. Erősítse meg a kapcsolatát a párjával.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Romantikus napok várnak önre. A boldogságát nem zavarhatja meg semmi sem, legfeljebb egy nyári zápor. De erre is van megoldás, el lehet szaladni előle.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Legyen türelmes és próbáljon meg kibékülni a helyzetével. Még az is lehet, hogy némi segítséggel rálelhet arra az útra, ami a szívének legkedvesebb emberhez vezeti.