Heti horoszkóp: (2020. máj. 22. - 2020. máj. 29.)

2020. máj. 25.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Fordítson több időt az érzelmi életére. Eddig úgy tűnhetett a párja szemében, mint egy munkamániás, aki reggeltől-estig csak dolgozik, és nem érdekli semmi más.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Előbb-utóbb tudomásul kell vennie, hogy nincs egyedül a világban. Mindig találhat valakit magának a környezetében, akivel megoszthatja az örömeit.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Jó hangulatban telnek a mindennapjai. Ezt az időszakot kihasználhatja arra is, hogy tisztázza mindazokat a kérdéseket a párjával, amivel eddig nem értettek egyet.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Elmélyültebb gondolkodásra lenne szüksége még akkor is, ha az utóbbi hetekben magányosnak érezte magát. Egy kis romantikázás jót tenne a hangulatának.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Akár egy jó frizura is hozzásegítheti ahhoz, hogy megnövelje a vonzerejét. Bőven rendelkezik szabadidővel, fogjon hozzá a külső-belső megújuláshoz.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Szemmel láthatóan a gondolatai egyfolytában a jövője körül forognak. A magánéletének stabilizálása érdekében bátran kössön kompromisszumot a családjával.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Iktasson be magának valamiféle edzésprogramot. Jobb fizikai állapotban könnyebben helyt tud állni még a konyhában is.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Próbálja meg a munkahelyi és a magánéleti gondjait a helyén kezelni. Amikor megvan a lelki összhang a párjával, a munka is hibátlanul megy.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
A laza életstílusa miatt bajba is kerülhet. Egyre több akadállyal találja szembe magát, és csak erőfeszítések árán tudja szinten tartani az életvitelét.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Gondolkodjon el azon, mennyi időt tölt együtt a telefonjával. Jogos a párja kritikája, amikor azt mondja, még beszélgetni sem tud önnel mostanában.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Intsen búcsút a tavaszi fáradtságnak. Eljött az ideje annak, hogy ne csak a sikerességével, hanem a megjelenésével is növelje a vonzerejét.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Borús hangulatára most sehol sem talál gyógyírt, csak a családjában. Szánjon rájuk több időt, hogy el tudják fogadni egymás véleményét.