Heti horoszkóp: (2020. máj. 29. - 2020. jún. 5.)

2020. máj. 30.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Igaza lehet a szomszédjának, amikor arra inti önt, hogy túl szigorú önmagához. Hallgassa meg az intelmeit, lazítson, és fogadja el másoktól az önzetlen segítséget.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Mozgalmas időszakra számíthat. Ha a konfliktushelyzeteket diplomatikusan kikerüli, nem lesz oka semmi panaszra, és élvezni fogja a társasági eseményeket.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
A barátai tisztában vannak a nagylelkűségével és ezt ki is használják. Most azonban nem árt, ha megfékezi az adakozó kedvét, mert túl sokat akar az egyik ismerőse.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Teljesen érthető, ha elege van az otthonülésből és a házimunkákból. Szerencsére, a környezetváltozást már nem akadályozza meg a koronavírus-járvány.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Ne közlekedjen lehajtott fejjel az utcán, mert így észre sem veszi, mennyi csodálója akad. Ha nem siet és beszélget az ismerőseivel, még a kedve is jobb lesz.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Bár mindig tudott őrködni a családja anyagi biztonsága felett, most mégis a változás jelei mutatkoznak. Vigyázzon, nehogy túlfusson a lehetőségeken.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Egy nem várt esemény összekuszálhatja a hétvégére tervezett programját. Ha több időt fordítana a párkapcsolatára, akkor nem érnék kellemetlen meglepetések.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Ha jól körülnéz a világban, meggyőződhet róla, hogy nemcsak akadályok, hanem új lehetőségek is keresztezik az útját. Csak le kell hajolnia értük.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Jó ideje nem vágyakozik semmi másra, csak a szórakozásra. Könnyen teljesülhet a kívánsága, csak hívja meg egyik barátját, és üljenek ki egy cukrászda teraszára.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Kellemes meglepetésben lehet része hamarosan. Ne gondoljon mindjárt eget rengető dolgokra, örülhet az apró figyelmességeknek, ajándékoknak is.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Jól sikerült az elmúlt hete, és továbbra is energikusnak érezheti magát. Nem volt felesleges döntése a környezetváltozás. Most gondolhat az életmódváltásra is.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Bár mindig is ragaszkodott az őszinteséghez, az igazmondáshoz, a csillagok állása szerint, a napokban másképp kell tennie. Lehetőleg hallgassa el a véleményét.