Heti horoszkóp: (2020. márc. 20. - 2020. márc. 27.)

2020. márc. 20.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Lehetőleg ne töltse egyedül, magányosan a hétvégéjét. Mivel eddig nem fordított kellő figyelmet az egészségére, most pótolja mindenképpen. Tornázzon együtt a családjával.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Ha a munkarendjét össze is kuszálja valami, ne csüggedjen el. Vegyen egy mély lélegzetet, és tegyen úgy, mintha semmi sem történt volna. Ennek ellenére legyen kedves az ismerőseihez.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Sokszor nem tudja eldönteni, hogy mitévő legyen. Dolgozzon, vagy pihenjen többet az eddigieknél. Most úgy tűnik, hogy a csillagok is ez utóbbira ösztönzik. Fogadjon szót nekik.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Fordítson több időt az olvasásra. Az sem árt, ha átnézi a könyvespolcát. Biztosan rálel olyan könyvekre is, amikre eddig nem tudott elég időt szánni. Akár a félretett újságokat is átböngészheti.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Most bőven lesz ideje arra, hogy átnézze a pénzügyeit. A túlzott bevásárlásokat ne kapkodja el. Mint azt ön is jól tudja, a jóból is megárt a sok. Tartson mértéket ezen a téren is.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
A megjelenésével tekintélyt sugároz akkor is, ha egy élelmiszerboltba megy be, vagy éppen buszjegyet akar vásárolni. Azért nem ártana, ha erősítene egy kicsit a felelősségtudatán.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Fejezze be a lustálkodást, és lépjen a tettek mezejére. Nagyobb türelmet és odaadást igényelnek öntől a csillagok. Ha nem tud egyedül dönteni egy fontos kérdésben, akkor kérjen segítséget szeretteitől.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Ha a nem várt események olykor el is veszik a kedvét, gondoljon arra, hogy színesedik körülöttünk a világ. A környezete szépítéséhez ön is hozzátehet valamit, például szép szavakat.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Erre a hétre a karrierje alakulásában jeleznek pozitív változást a bolygók. A gondolatait egyelőre ne ossza meg senkivel, a végén úgyis minden kiderül, és jóra fordul.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Itt a tavasz, itt az ideje, hogy gondoskodjon a virágairól. Mostanában lesz bőven ideje arra is, hogy szóljon hozzájuk. Állítólag a növények is érzékenyek a szavak súlyára.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Sikeres, kiegyensúlyozott embernek tarthatja magát. A munkatempójából azért visszavehetne valamennyit. Bár úgy tűnik, mostanában több ideje jut magánéletére és a párjára is.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Számtalan kedvetlen ismerőssel találkozhat az utcán. Bizonyára jól esik nekik majd, ha megdicséri például a ruhájukat és a frizurájukat.