Heti horoszkóp: (2020. márc. 27. - 2020. ápr. 3.)

2020. márc. 31.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Bármibe vág bele, mindent sikerre visz. Erős, magabiztos egyéniségével bárkit magához tud vonzani, ha munkáról van szó. Közösen jobb eredményt érhetnek el, mint egyedül.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Hiába keresi, sehogy se tudja megtalálni az arany középutat a magánélete és a munkahelye között. Beszélje meg a gondját a családjával, mert az idő gyorsan szalad, a gondja pedig megmarad.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Ahhoz, hogy bárkit le tudjon venni a lábáról, napsütésre van szüksége. A szürke, esős-havas napoktól még ön is lelombozódik. Ne hagyja, hogy ez sokáig így maradjon.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Mostanában bőven lesz ideje arra, hogy elbeszélgessen a párjával, és megegyezzenek a kapcsolatukat érintő vitás kérdésekben. Arra azért ügyeljen, hogy ne kerüljön sor a szakításra.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Minden akadály elgördül ön elől. A rengeteg szabadidejével azt sem tudja, mihez kezdjen. Vegyen le a könyvespolcáról egy jegyzetfüzetet, és írjon le mindent, ami eszébe jut.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Úgy tűnik, megállt az idő az otthonukban. Most bőven jut idő a párjára, a meghitt beszélgetésekre, és akár egymás jobb megismerésére is. Nem kell sietni sehová, még a busz után sem.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Anyagi természetű dolgait nem kell rendeznie Marsnak, mert példamutatóan beosztja a keresetét. Akár befektetésben is gondolkodhat, ehhez azonban kérjen tanácsot valakitől.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Jobban is használhatná a kisugárzását a kapcsolatai rendezésére. Előbb azonban lelki megnyugvásra van szüksége, melyhez most nem a párjától kap segítséget, hanem a Teliholdtól.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
A környezetében most mindenki érzékeli, hogy nem érdemes vitába bonyolódni önnel, legyen szó bármiről, sportról, vagy akár zenéről. Legyen kicsit béketűrőbb mindenkivel.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Úgy tűnik, kissé meglazultak a baráti kapcsolatai az utóbbi időben, és hiába kutatja az okát, sehogy sem találja. Ha kellemetlennek érzi a találkozásokat, akkor kerülje el az ilyen alkalmakat.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Megnyerő modorával, ha akarja, bárkit le tud venni a lábáról. A pénzügyei is jól alakulnak, nem lesz gondja a közeljövőben semmire sem. Csak pihenjen, és olvasson sokat.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Ha továbbra is össze tudja egyeztetni a céljait a barátaival, akkor egy időre megnyugodhat. Meglátja, így sokkal kiegyensúlyozottabban telnek el a napjai, és el sem fárad.