Heti horoszkóp: (2020. okt. 16. - 2020. okt. 23.)

2020. okt. 18.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Rázzon le magáról minden felelősséget, és töltődjön fel energiával. Ha képes lesz arra, hogy mindennek csak a jó oldalát veszi észre, akkor még a fogyókúrája is eredményesebb lesz.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Egy ígéretes találkozás lehetőségét jelzik előre önnek a csillagok. A lelki stabilitásának megteremtése érdekében már ma tegye meg az első lépéseket.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Ne panaszkodjon amiatt, hogy nem történik semmi különös az életében. Jusson eszébe az a mondás, hogy aki szelet vet, vihart arat. Tegyen így, hiszen már ez is valami.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Teljesen felvértezte magát, és egy ideje készen áll a változásokra. Akaraterejének és céltudatosságának köszönhetően menni fog minden, mint a karikacsapás.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Alig bújt el a Nap a felhők mögé, s önnek máris komorrá változott a hangulata. Foglalja le magát munkával, és mindjárt elégedettebbnek érezheti magát.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Épp itt az ideje, hogy visszataláljon a régi önmagához. Az akaratereje megvan mind ahhoz, hogy céltudatosan bármit elérjen. Kezelje lazán a nehézségeket.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Bízzon benne, hogy még az ön számára is tartogat szépet és jót az élet. Egyre azonban ügyeljen, a titkait ne árulja el olyan személyeknek, akik nem érdemlik meg a bizalmát.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Még nagyon sok problémáját meg kell oldania ahhoz, hogy karácsonykor békésen ünnepeljen. Mások elvárásaival továbbra se törődjön, ne hagyja, hogy elszívják az energiáját.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Az önértékelésével nincs semmi baj, teljesen elégedett önmagával. Igaz, elég gyakran előfordul, hogy másként cselekszik, mint ahogyan azt elgondolja. Ez viszont baj.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
A bolygóállások szerint elképzelhető, hogy a sors megismerteti egy olyan személlyel, akinek teljesen más az értékrendje, mint az öné. Ez nem lesz akadálya semminek.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Ha jókedvűen indítja a napját reggel, a jó hangulata kitart egészen estig. Dudorásszon csak, ne engedje a gondolatait eltéríteni semmiféle negatív hírrel.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Új élményekre lenne szüksége a munkája hibátlan elvégzéséhez. Az ismerkedést ne erőltesse senkivel sem, mert a dolgok úgyis mennek majd a maguk útján.