Heti horoszkóp: (2020. szep. 11. - 2020. szep. 18.)

2020. szep. 13.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Be kell látnia, ami nem megy, azt nem érdemes erőltetni. Nincs értelme olyan valakihez ragaszkodni, aki nem érdemli meg önt.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Néhány akadályon túl kell tennie magát ahhoz, hogy egyenesbe jöjjenek a pénzügyi dolgai. Jó kommunikációval sokat segíthet magán és a családján egyaránt.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Ne vegyen mindent készpénznek, ami a környezetében történik. Ön is tapasztalhatta már, a látszat nem csak néha csal, hanem elég gyakran.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
A munkája terén ugyan sikereket hozhat ön számára az ősz, de a jutalomra egy ideig még várnia kell. Gondolkodjon el azon, hogyan tudná felgyorsítani ezt a folyamatot.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Vegyen egy mély lélegzetet, és próbálja meg egyenesbe hozni a baráti kapcsolatait. Ne nehezteljen rájuk, mert így csak elronthatja a legközelebbi találkozójuk hangulatát.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
A kitartásával nincs semmi gond, de az egészségével többet is törődhetne. Néha-néha meg kellene látogatnia a háziorvosát is, nemcsak a gyógyszerészét.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Ne hajszolja túl magát, próbáljon meg csak annyi munkát elvállalni, amivel meg tud birkózni. Ha egy kis időre félreteszi a kötelezettségeit, sokkal jobban jár.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Ha nincs lehetősége a közeljövőben távolabbi tájakra elutazni, akkor fedezze fel környezetének kincseit. Számtalan gyógynövény mutogatja magát a természetben.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Hamarosan szüksége lehet a diplomáciai érzékére. Ha ennek megfelelően cselekszik, akkor nem kritikát, hanem anyagi előnyökkel járó megbízást kaphat.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Ne becsülje le a tudását, a tehetségét, mert így nem megy semmire sem. Minél előbb keressen magának kiutat ebből a helyzetből.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Ne hagyja magát, és ne engedje, hogy a családja lebeszélje az abszurdnak tűnő terveiről. Menjen csak a saját feje után, a különös ötleteivel is sikert arathat.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Ha úgy érzi, most elég lenne akár egy kellemes baráti összejövetel is ahhoz, hogy lendületbe jöjjön és visszanyerje a régi énjét, akkor jó úton jár. Válassza ezt a megoldást.