Heti horoszkóp: (2020. szep. 18. - 2020. szep. 25.)

2020. szep. 22.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Ne morfondírozzon olyan dolgon, amihez nincs semmi köze sem, sőt még az is lehet, hogy csak a képzeletében létezik. Sokkal jobban jár, ha szépet és a jót veszi észre.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Ne keseredjen el, ha az ismerősei teljesen mást mondanak kifelé, mint ahogyan eddig tették. Bármennyire szeretné, rajtuk nem tud változtatni. Tartózkodjon velük kevesebb ideig.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
A barátai közül mindenki tisztában van vele, hogy a legkedvesebb hónapja az ősz. Használja ki minden pillanatát, és hívja meg őket egy közös ősz-búcsúztató partira.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Ha azt szeretné, hogy a vágyai valóra váljanak, azért önnek is kell tennie valamit. Ha szükséges, ne szégyelljen segítséget kérni akár a munkatársaitól is.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Sose bosszankodjon amiatt, hogy nem tud valamit megoldani a ház körül. Hisz tudja, az egyik nap ilyen, a másik olyan. Holnap majd minden sikerülni fog.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Töltse el ezeket a szép őszi napokat a párjával, és minél többet beszélgessenek egymással. Ne csak a munkájára, és a teendőire figyeljen állandóan, azok megvárják.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Ha teheti, fordítson több időt a szeretteire, a gyermekeire. A szeretetére is szükségük van, nem csak a pénzére. Dicsérje meg őket ahányszor csak tudja.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Egyre több figyelmet fordít a külső megjelenésére, és ez így van jól. Igyekezetének köszönhetően nem kizárt, hogy meghódítja még az ellenségét is.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Váratlan, ugyanakkor kellemes helyzetbe kerülhet a hétvégén. Használja ki a lehetőséget, és alkalmazkodjon a környezetéhez.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Úgy érzi, hiába vágyakozik az őszinteségre és a szeretetre. Már az is megfordult a fejében, hogy nem született szerencsés csillagzat alatt. Sürgősen keressen új ismerősöket.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Ha akarja, most minden vágyát valóra válthatja. A párja egy gondolatolvasó, még csettintenie sem kell, és máris teljesíti a kívánságát. Örüljenek egymásnak.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Irigylésre méltó a szenvedélyessége. Aki közelebbről ismeri önt, szívesen tartózkodik a közelében. Különös képessége van ahhoz, hogy jókedvre derítse a szomorkodókat.