Heti horoszkóp: (2020. szep. 25. - 2020. okt. 2.)

2020. szep. 29.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
A pénztelenség többé nem lesz oka annak, hogy megvalósítsa az álmait. Utazásaiba csak a koronavírus-járvány szólhat bele egy időre. Addig se hajszolja túl magát a munkával.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Nem árt, ha megtanulja jobban kifejezni az érzelmeit. Ha ismerősei gyakran látják komornak az utcán, azt hihetik, hogy haragszik rájuk. Tegye szokásává a mosolygást.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Nagy felismerésekre tehet szert, ha korzózás közben megáll egy kicsit trécselni rég látott ismerőseivel az utcán. Akikhez eddig is őszinte volt, azokhoz bizalommal fordulhat bármikor.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
A csillagok szerint érzelmi életét egy régi ismerősének a felbukkanása újra felkorbácsolja. Tisztázzák a félreértéseket, mert önön múlik, miként végződik a dolog.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Magánéletére egy nem várt hullámvölgy nyomja rá a bélyegét. Ne makacsolja meg magát, mert a kedélyállapotát jó tanácsával hamarosan megváltoztatja egy ismerőse.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
A megérzéseivel továbbra sincs gond, de azt el kell fogadnia, hogy változnak az idők, változnak az emberek. Bizonyos esetekben harag nélkül irányt kell változtatni.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Ha elkerüli a barátainak a kétes ajánlatait, nyugalmasabb napokra számíthat. Mielőtt mégis belemenne, kérdezzen meg valakit, hogy megéri-e a kockázatos lépést bevállalni.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Előbb utóbb be fogja látni, hogy őszinteséggel messzebbre juthat, mint a mellébeszéléssel. Inkább foglalkozzon a feladataival, és egyenesbe jön minden.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Nagy változásokra nem számíthat ebben a hónapban az anyagiak terén. Higgadjon le, mert érzelmi életére vonatkozóan viszont kellemes fordulatot ígérnek a bolygók.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Bizony el kell fogadnia, hogy a céljai megvalósítása érdekében a megszokottak helyett új utakat kell választani. Ne féljen a változásoktól, az újdonság csak megerősíti a lépéseit.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Ha folyton a homokba dugja a fejét, akkor nem jut semmire sem. Döntse el, hogy mi a fontosabb önnek, a karrier, vagy a boldogság, mert úgy látszik nem megy együtt a kettő.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Rátermettségével bármit elérhet a közeljövőben. Ha nem tanúsít különösebb figyelmet a bőbeszédű embereknek, akkor nem kerül kényelmetlen helyzetbe senkivel sem.