Heti horoszkóp: (2021. júl. 16. - 2021. júl. 23.)

2021. júl. 16.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Legyen nyitott mások véleményére, de közben ne ítélkezzen senki felett. Fogadja el az élet új kihívásait, és ha figyelmesen kezd hozzá, nem éri veszteség.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Ágas-bogas teendő közepette nem árt, ha néha elgondolkodik azon, hogy hova vezeti az életét. Ha úgy ítéli meg, hogy tévúton jár, mindig változtathat az útirányon.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Jó formában van mostanában. Ha valamit meg akar szerezni, kitartásának köszönhetően azt meg is tudja. Ne változtassa meg az elképzelését senki kedvéért sem.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
A pozitív gondolkodása csak akkor ér valamit, ha tettekkel is kifejezi. Mutassa ki bátran a mások iránt érzett szeretetét, mert azt előbb-utóbb viszonozzák.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
A koronavírus-járvány miatti bezártságában egy kissé elhagyta magát. Nézzen gyakrabban a tükörbe, és tanuljon meg mosolyogni. Meglátja, jót fog tenni.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Ön is tudja, szemesnek áll a világ. Ha el akar érni valamit, akkor merjen kezdeményezni, bármiről is van szó. A kudarc ne vegye el a kedvét semmitől.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Ha úgy érzi, kicsi a mozgástere és megunta az otthonában tétlenül eltöltött hétvégéket, dolgozzon ki magának egy „B” tervet. Semmi esetre se maradjon otthon.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Senkinek se engedje meg, hogy visszahúzzák, és meghiúsítsák az elképzelését, bármilyen meghökkentő ötletről legyen is szó. A rosszakarókat pedig kerülje el.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Új ismerősökre, barátokra is szert tehet, ha nem üldögél folyton otthon. Menjen elébe az eseményeknek, és ahogy mondani szokták, ne várjon a sültgalambra.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Bizonyára érzi, egy különösen nehéz időszak lezárult az életében. Hogy miként lesz a továbbiakban, az öntől is függ, és úgy élhet, ahogyan szeretné.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Ha fontosnak érzi, hogy zökkenőmentesen működjenek a kapcsolatai, akkor ne feledkezzen meg az ismerőseiről. Akkor is hívja fel őket, ha nem akar tőlük semmit.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Átmeneti anyagi nehézséggel kell megküzdenie, de ne csüggedjen el, mert hamarosan megoldódnak a gondjai. Nyugodtan betervezhet egy szép tengerparti üdülést.