Heti horoszkóp: (2021. jún. 4. - 2021. jún. 11.)

2021. jún. 6.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Ne sértődjön meg senkire sem, ha valaki túlértékeli magát a környezetében. Várja meg amíg lehiggad, és akkor fejtse ki neki a véleményét alaposan.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Ha úgy érzi, hiába osztja meg elképzelését a hozzátartozójával, akkor ne mondjon neki semmit. Tartson szünetet, és várja meg az ő közeledését.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Ha egy hasznos és izgalmas átalakuláson szeretne átmenni, akkor nincs más dolga, iktasson be új szokásokat az életébe. Ötletekért fordulhat a barátaihoz is.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Közeledik felénk a jó idő, a várva várt nyár. Használja ki az alkalmat, menjen ki a természetbe, és igyekezzen javítani a kapcsolatán. Meglátja, megéri.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Tegye túl magát az enyhe zsugoriságán, és változtasson a szemléletén. Ha a naptár nem is jelez ünnepet, lepje meg kedvesét egy szép ajándékkal.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Teljesen érthető, hogy a koronavírus-világjárvány miatt elhidegültek egymástól a barátaival. Változtasson ezen egy jól szervezett kerti-partival.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Hogyha váratlan helyzetbe kerül, ne ijedjen meg, és ne szaladjon el. Gondolja át alaposan, hogy mit válaszol, mert olyasmit is elérhet, amire gondolni sem mert.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Hiába szeretné, nyugodjon bele abba, hogy nem lát a jövőbe. Kerüljön közelebb a családtagjaihoz, mert ha őszinte hozzájuk, akkor elárulják a titkaikat.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Ha rossz a kedve, akkor ne tegyen mást: korzózzon egyet a Fő úton, és tűnődjön el azon, hogy mivel tudná túltenni magát a borongós hangulatán.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Itt az ideje, hogy ne csak pénztárca, hanem egészségkímélő étrendet iktasson be családjának hétvégére. Így még az elalvás is jobban sikerül vacsora után.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Mivel nem lehet mindenkivel jóban lenni, azért ne adja fel ezt a szándékát. Törekedjen rá, hogy meglegyen a kellő összhang és egyetértés az ismerőseivel.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Ön mestere annak, hogy világlátásával mindig tud meglepetést okozni a barátainak. Jól tenné, ha a példamutatásával másokat is erre ösztönözne.