Heti horoszkóp: (2021. szep. 10. - 2021. szep. 17.)

2021. szep. 14.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Tegye túl magát az elmúlt hónapok aggasztó gondjain, és ne várjon vigasztalást mástól. Az eredmény nem marad el, boldognak fogja érezni magát.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Váratlan meglepetés érheti. Egy ismerőse segítő kezet nyújt önnek, melynek eredményeképpen magasabbra juthat a ranglétrán.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Egy eset napokra gondolkodóba ejtheti. Rájön arra, hogy egy barátja irigykedik önre, melyet egyértelműen a tudomására is hoz. Tegyen valamit, amíg nem lesz baj belőle.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Új vonásokat fedezhet fel egy régi ismerősében. Ha elfogadja a meghívását egy kávéra, meglátja, napestig el tudnak majd beszélgetni egymással.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Okos enged, szamár szenved! – tartja a mondás. Ha nem akar szamár lenni, akkor legcélszerűbb dolog, ha nem éli bele magát a parttalan családi vitákba.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Gördülékenyen telnek a napjai. Nem árnyékolja be sem kudarc, sem féltékenység. Még a keserves fogyókúráját is siker koronázza.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
A nosztalgiázás jegyében telnek az estéi. Szeretné, ha ugyanazok az események megismétlődnének önnel, mint tavaly ilyenkor, szarvasbőgés idején.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
A feledékenység tünetei mutatkoznak meg mostanában a beszédében. Egyszer az esernyőjét felejti a buszmegállóban, másszor a táskáját a buszon. Szedjen vitaminokat.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Távolodjon el néhány órára a külvilág zajától, és relaxáljon a kellemes délutáni napsütésben. Mindjárt aktívabban fog hozzá a házimunkához.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Tapasztalatból ön már tudja, hogy legjobb mindig őszintének lenni. Ha nem hisznek önnek az ismerősei, nyugodtan mondja nekik azt, hogy járjanak utána.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Lehetősége nyílhat ara is, hogy egy új munkaterületen próbálja ki az ügyességét. Ne riadjon el attól a gondolattól se, ha valaki azt mondja önnek, hogy megtanítja varrni.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Sokszor jól esik az egyedüllét az embernek, de ezt sem lehet túlzásba vinni. Elképzelhető, hogy a barátai unalmasnak tartják majd, és elpártolnak ön mellől.