Heti horoszkóp: (2022. ápr. 29. - 2022. máj. 6.)

2022. máj. 2.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Néha úgy érzi, jó lenne, ha felhívná valaki telefonon, akivel megoszthatná a véleményét a világ dolgairól. Nincs egyedül ezzel az érzéssel. A várakozás helyett hívja fel ön valamelyik ismerősét.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Bízhat a megérzéseiben. Még álomfejtőnek sem kell lennie ahhoz, hogy visszavonhatatlanul eldöntse magában, akar-e például házasságot kötni, vagy nem.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Egy rejtélyes esemény bekövetkeztét jelzik előre önnek a csillagok. Ne féljen, senki sem akarja megijeszteni. Szórakoztató lesz, akárcsak a filmekben.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Új hónap, új remények. Már az ajtónkon kopogtat a május. Használja ki minden szabad percét a kikapcsolódásra. Gyógyszer helyett járják az erdőt, és lélegezzék be a friss illatát.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Ha nem úgy alakul az életmódváltása, mint ahogyan azt beprogramozta, legyen sokkal szigorúbb önmagával. Meglátja, meglesz ennek is az eredménye.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Nem esőre, hanem érzelmi viharokra számíthat a hétvégén. Ne csüggedjen el, mert gyorsan elmúlik. Ehhez azonban az kell, hogy engedjék szóhoz jutni egymást a beszélgetőtársával.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Valószínű, önre is ráférne egy kis vidámság, optimizmus. Májusban mindezt megkaphatja, csak találja ki, hogy miképp kellene változtatni a szokásain.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Elégedett lehet magával, hisz sok változás zajlik ön körül. Ezt elmondhatja az otthonáról, és a munkahelyéről is. Az örömét most megoszthatja másokkal is.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Némi nézeteltérés előfordulhat a párkapcsolatukban, de ha eljutnak odáig, hogy megfogalmazzák a közös céljukat, akkor már sínen lesz minden.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Ami nem megy, ne erőltessük – tartja a mondás. Ez szerencsére nem mindig van így. Ha vállalkozásba akar kezdeni, tájékozódjon előtte, mert csak úgy sikerülhet.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
A hétvégén bátran fogalmazza meg önmagában, hogy mire is vágyakozik mostanában. Ha kellőképpen koncentrál, hamarosan kézzel foghatóvá válik az eredmény.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Az utazás gondolata lebeg egyfolytában a fejében. Szerencsére még nem késett le semmiről sem. Csupán azt kell eldöntenie, hogy a tengert, vagy a hegyeket akarja előbb meghódítani.