Heti horoszkóp: (2022. aug. 12. - 2022. aug. 19.)

2022. aug. 14.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Ne harcoljon önmagával, mert nem tesz jót az egészségének. Engedje el a gondját-baját, és keressen fel kikapcsolódást, kellemes élményeket nyújtó összejöveteleket, találkozókat.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
A gondokkal terhes múltra nem lehet biztos jövőt építeni. Lépjen ki a nagyvilágba, emberek közé. Ha az útmenti pocsolyában felfedezi a kéklő eget, akkor már jó úton jár.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Az a legfontosabb, ha elégedett önmagával. Ne figyeljen oda mások kritikus megjegyzéseire, és csak arra törekedjen, hogy hibátlanul végezze el a feladatát.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Ha állandósulnak a konfliktusok a munkahelyén, és egyre többször fáj a gyomra emiatt, akkor érdemes lesz elgondolkodnia azon, hogy megéri-e ott maradni. Változtasson minél előbb a helyzetén.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Mindenki tudja önről, hogy sokat szeret beszélni. Ha nem akarja, hogy megunják az ismerősei, akkor tartson néha szünetet, és hallgassa meg az ő mondandójukat is.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Nem mindig az a legjobb megoldás, ha továbbra is ragaszkodik azok véleményéhez, akikben egyszer már csalódott. Inkább gondolkodjon egy kicsit, hisz tisztában van vele, hogy mi a legjobb önnek.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Ha azt szeretné, hogy pozitív irányba forduljon az érzelmi élete, akkor ne a csalódásaival foglalkozzon. A jövőjét így nem tudja a kedve szerint felépíteni.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Most, a csillaghullás idején a bolygók azt ígérik önnek, hogy váratlanul rátalálhat a nagy Őre. Éppen ezért az estéit töltse gyakrabban barátaival együtt a szabad ég alatt.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Bár gyorsan elvégzi a feladatait, időnként azért nem árt, ha behúzza a „féket” és lassít a tempóján. Kapkodás közben a hibák is gyakrabban előjönnek.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Ha úgy érzi, nem jól sikerült a nyaralása, ne szomorkodjon sokáig emiatt. Inkább pótolja be, és utazzanak el ősszel egy kis kikapcsolódásra, lazításra.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Bizonyára észrevette, hogy mostanában nemcsak a Hold van nagy hatással önre, hanem a párja is. Örüljön neki, hiszen lecsillapítja a szeszélyes vágyait, és jó példával türelemre inti önt.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Bár nem számított rá, némi fejtörést okoznak önnek az újonnan keletkezett pénzügyi nehézségei. Ne izguljon és kölcsönt semmiképpen se vegyen fel. Hangolódjon rá a problémájára, és eszébe ötlik a legjobb megoldás.