Heti horoszkóp: (2022. júl. 29. - 2022. aug. 4.)

2022. júl. 29.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Minél előbb hozza lendületbe magát. Fogyasszon több gyümölcsöt, vitamint, és a feszültségét vezesse le kocogással. Szaladjon fel például a Csó-tó melletti kilátótoronyhoz. Lefelé jövet már biztos, hogy le fog csillapodni.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Meditációval, koncentrálással hozza jó formába magát. Ha már nem zavarja senki és semmi, jelölje be szelvényén a lottószámokat. Meglátja, még a játékban is sikeresebb lesz így.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Ne halogassa tovább az elintéznivalóit. Az idő gyorsan elszáll, és az elszalasztott perceket nem lehet kárpótolni semmivel. Legyen szemfülesebb, mint az év első felében.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
A bolygóállások szerint már csak egyetlen fontos feladata maradt idén. Meg kell találnia a „másik” felét, azaz az igazi párját. Ennek érdekében használjon ki minden alkalmat az ismerkedésre.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Az év hátralevő részében bátran támaszkodhat a megérzéseire. Ha úgy érzi, hogy gyarapodni fog a pénztárcája tartalma, akkor az úgy is lesz. Ezért nagyvonalúan teljesítheti a családtagjai kéréseit.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Hiába vágyakozik izgalmas találkozásokra, ha nem tesz érte semmit. Ehhez azonban egy zseniális ötletre lenne szüksége. Mindenképpen keresse meg a legjobb barátját, és kérje ki a véleményét.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Azt az utat, amely nem vezet sehova sem, minél előbb hagyja el. Bízzon önmagában, legyen kitartó, és akkor előbb-utóbb rálel a jó útra.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Szerencsére mindig van valami, aminek lehet örülni. Így lesz ezzel ön is. Ha a sors nem kínál fel jó lehetőségeket, akkor például örülhet annak is, hogy van segítsége, és nem kell egyedül elvégeznie otthon a házimunkát.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Izgalmas eseményekre nem számíthat a nyári szabadsága alatt. Ha megunta az állandó tévénézést, akkor ismerkedjen meg a szomszédokkal, és beszélgessen velük többet.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Kellemes hétvégére számíthat annak ellenére, hogy az időjárás nem kedvez a romantikus kirándulásoknak. Ha nem tud mit tenni, nézzen romantikus filmeket.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Már többször bebizonyította, hogy nagyon jó szervező, és szeret másokat irányítani. De szerencsére nemcsak irányítani, hanem segíteni is őket. Bármit hoz az éle sodrása, ne szokjon le erről a tulajdonságáról.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Úgy tűnik, hogy mostanában olyan sok a munkája, hogy csak aludni jár haza. Ha így folytatja, akkor előbb-utóbb számon-kéri miatta a párja. Ha teheti, próbáljon meg változtatni ezen a helyzeten.