Heti horoszkóp: (2022. jún. 17. - 2022. jún. 24.)

2022. jún. 23.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Ha belenéz a pénztárcájába, bizony el kell gondolkodnia azon, hogy megéri-e tovább ottmaradni a munkahelyén. Figyelje az álláspiacot, és változtasson a helyzetén.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Lehetőleg csak távolról figyelje az ön körül zajló eseményeket, és semmiképpen se kapcsolódjon be a vitákba, mert pórul járhat. Ne akarja kivívni a többiek ellenszenvét.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Javítani kellene a kommunikációján, ha el szeretné érni mindazt, amit megérdemel. Forduljon segítségért szakemberhez, vagy álljon a tükör elé, és beszélgessen a tükörképével egyedül.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Biztosan használt minden porcikájának a hétvégi kirándulás, hiszen teljesen feltöltődött energiával. Most olyan munkákat is el tud végezni, amin saját maga is meglepődik.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Készüljön fel testileg-lelkileg a nyaralásra, mert végre más ütemben élheti majd a mindennapjait. Csak az egészségével és a szórakozással törődjön, semmi mással.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Ha esténként nehezen tud elaludni, összpontosítson a vonzás törvényére, hisz tudja, amire többet gondol az ember, az előbb-utóbb megvalósul. Tegyen így ön is.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Ha a párját lelombozódni látja, könnyedén, szó nélkül is segíthet ezen az állapoton. Ön forogjon gyakrabban körülötte, és ne a nagyvilág.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
A megérzései jól működnek, melyről hamarosan megbizonyosodhatnak a családtagjai is. A véleményét figyelembe véve, nem hamarkodják el a veszteséggel járó ingatlaneladást.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Ha netán egészségügyi problémája lép fel, ne várakozzon, hanem minél előbb tegye meg a gyógyulásáért az első lépéseket. Kezdje a kísérletet a Csónakázó-tó környékén szedhető gyógyteákkal.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
A saját igényeit is vegye figyelembe, ne csak mások ügyes-bajos dolgaival foglalkozzon mindig. Húzza meg a határokat, és ahogy mondani szokták, ne engedjen a 21-ből.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Ne akarja folyton másokhoz hasonlítani magát, hiszen önnek is vannak jó képességei. Ha jobban belenéz a tükörbe, észre fogja venni, hogy nincs már szüksége fogyókúrára, és ez sem utolsó szempont.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
A felszaporodó szabadidejében hajlamos lehet arra, hogy a múltba révedjen, és ott el is akadjon. Találjon ki valami új elfoglaltságot magának, és ne ragaszkodjon a régi ismerőseihez sem.