Heti horoszkóp: (2022. jún. 24. - 2022. júl. 1.)

2022. jún. 28.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Időnként jó álmodozni, elrévedezni a hozzánk legközelebb álló személy szavain. Legyen szokása ezen túl ez a csendes elfoglaltság. Nem kell hozzá segítség sem.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Látszik a tekintetén, a testtartásán, hogy már nagyon várja a nyári szabadságot. Legyen türelmes, ennek is eljön az ideje, hiszen még csak a nyár közepén járunk.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Lehetőleg olyan ígéreteket tegyen a családjának, amiket be is tud tartani. Semmiképpen se okozzon nekik csalódást, inkább intse őket türelemre, míg rendeződnek hozzá az anyagiak.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Ne legyen telhetetlen. Ha semmitől sem tud feldobódni, gondoljon a jó bolygóállásokra, melyek még napjainkban is láthatóak a kora hajnali égbolton. Töltsön egy éjszakát például a Csó-tó partján.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Ha netán nosztalgiázni lenne kedve, vagy esetleg izgalomra vágyik, ehhez ragyogó alkalmat nyújt a Múzeumok Éjszakája. Mindenképpen keresse fel szombat este a Thúry György Múzeumot.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Ha tetszik, ha nem, előbb-utóbb le kell győznie a kényelmesebb énjét. Rakjon rendet az íróasztala fiókjában, és ne őrizgesse tovább a régi iratait.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Logikus észjárásának köszönhetően senki sem tudja önt csőbe húzni. Rögtön észreveszi, ha hátsó szándékkal közeledik valaki önhöz, és meg sem hallgatja a mondandóját.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Ne halogassa a teendőit, hiszen minden feladata megvárja önt. Szabaduljon meg a régi szokásától, és amit egyszer elkezdett, azt fejezze is be, mert később nehezebb lesz.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Hamarosan szüksége lesz a megérzéseire. Ha spórolnia kell a nyaralásra, akkor fontolja meg, hogy mire ad ki pénzt. Kicsit kímélje meg a pénztárcáját.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Az egészsége érdekében időnként változtasson az életritmusán. Ne kapkodjon, ne végezzen fél munkát, hiszen nem hajtja sem a török, sem a tatár.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Ha eddig még csak elméletben gondolt rá, szánja el magát a nagy lépésre, és kezdjen el kocogni. Igaz, hogy a rollerezés élvezetesebb, de a kocogás meg egészségesebb.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Kellemes, és feszültségmentes napokra számíthat. Gyűjtsön be a napon sok D vitamint, és törölje ki a fejéből az elmúlt hónapok kudarcait, nehézségeit.