Heti horoszkóp: (2022. máj. 13. - 2022. máj. 20.)

2022. máj. 15.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Le sem tagadhatná, önnek is jól esne egy kis meglepetés. Amíg erre várakozik, lepje meg ön valamelyik ismerősét. Hívja meg fagyizni, vagy akár a Csó-tóra kirándulni.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Némi motivációra lenne szüksége ahhoz, hogy továbbra is kellő lelkesedéssel lássa el az otthona körüli teendőket. Kapja össze magát és iktasson be egy vendégváró programot.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Ne ragaszkodjon ahhoz, ami már elmúlt. Ha le tudja zárni a múlt történéseit, mindjárt megkönnyebbül, és tovább léphet az élet bármely területén.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Időnként meg kell mutatnia az embernek, hogy milyen fából is faragták. Ha a munkájával ön vívta ki az érdemeket, ne hagyja, hogy más éljen vele.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Ha úgy érzi, egy ideje csak egyhelyben jár, és nem tud elérni semmiféle gyarapodást az életében, akkor készítsen számvetést. Ha nem megy, akkor kérjen valakitől segítséget.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Hamarosan az új arcát mutatja meg önnek a párja. Ne aggódjon, és ne féltékenykedjen emiatt, mert csak önnek akar tetszeni, senki másnak.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Bizonyára ön is tapasztalta, hogy az élet nem mese, és bizony áldozatokat kell hoznia az embernek a boldogságáért. Ebben az esetben is érvényes a mondás: Aki mer, az nyer.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Ha úgy érzi, csak valami földöntúli sugallat segíthetne azon, hogy végérvényesen túl tegye magát a csalódásán, akkor igaza van. Menjen ki a természetbe, és szemlélgesse a kék eget.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Változtasson egy kissé a felfogásán. Ha megkritizálják a munkáját, nem kell mindjárt megsértődni. Próbálja meg higgadtan elejét venni a konfliktusnak.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
A vitás helyzetekben bátran érzékeltesse, és tegye érthetővé mások számára, hogy önnek is megvan a véleménye, és azt hangoskodás nélkül is meg lehet mondani.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Sikeresen halad előre a ranglétrán, tehetségének és szorgalmának köszönhetően nem tudja megelőzni senki sem a munkahelyén. Arra azért ügyeljen, hogy ne részegítse meg a dicséret, az elismerés.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Szinte észre sem veszi a napi teendői közepette, milyen gyorsan múlnak a hetek, a hónapok. Szánjon több időt a saját igényeire, és tartsa életben a baráti kapcsolatait.