Heti horoszkóp: (2022. máj. 20. - 2022. máj. 27.)

2022. máj. 23.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Néha érdemes a bolygók üzenetére is odafigyelni. Ne aggódjon, mert most éppen azt üzenik, hogyha beteg, bátran menjen el orvoshoz, mert jó kezekben lesz.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Időnként ön is élvezheti Fortuna, a szerencse istenasszonya segítségét. Jól tud takarékoskodni, a pénzügyei rendben vannak, és az érzelmi élete is rendeződni fog hamarosan.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Sétáljon, járjon nyitott szemmel az utcán. A kutyák ugatásán kívül senki sem fog az idegein táncolni. A tereken látható virágözön kárpótolni fogja mindenért.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Ha jelenleg nincs is gondja a munkahelyével, azért néha vessen pillantást az álláspiacra. Az is előfordulhat, hogyha változtat, jobban jár anyagilag.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Ha van olyan rokona, akivel nehezen tudott szót váltani az utóbbi időben, itt az ideje, hogy változtasson ezen. Ne torpanjon meg akkor sem, ha döcögősen indul a beszélgetés.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Boldogító pillanatokat élhet át hamarosan. Ezért most nem kell semmit sem tennie, csak bezsebelni mindazt, amivel a sors megajándékozza. Élvezze háborítatlanul ezt az állapotot.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Kedvezőbbre fordult az idő az ingatlanjaival kapcsolatos tennivalóinak. Ezúttal nem az értékesítésükről van szó, hanem a gondozásukról. Kapálással, ültetéssel is edzésbe hozhatja az izmait.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Ha a kisebbrendűségi érzés továbbra is megmutatkozik a viselkedésén, ne csodálkozzon, ha félreértik, vagy makacsnak tartják. Húzza ki magát egyenesen, társalgás közben.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Két dolog kavarog egyfolytában a fejében. Az utazás és a pénz. Ha ez utóbbiból bőven van, akkor gyorsan találja ki, hogy kit visz magával a nagy utazásra.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Arra már régen rájött, hogy hiába üldögél otthon esténként, semmi sem hullik az ölébe. Ne lustálkodjon, hiszen egy jó beszélgetésért is ki kell néha mozdulni a lakásból.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Igaz, hogy szavak nélkül is értik egymást a párjával, de azért ne szokjanak le teljesen a beszélgetésről. Gyakrabban tegyék le a kezükből a telefont, és beszélgessenek egymással.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Egyre bonyolultabbnak érzi az életét. Azt sem tudja, mihez fogjon hozzá először, hogy egyenesbe jöjjenek a dolgai. Ha nem megy, kérdezze meg a barátaitól, hogy ők hogyan csinálják.