Heti horoszkóp: (2022. szep. 23. - 2022. szep. 30.)

2022. szep. 20.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Ha egy jó tündér azt parancsolná önnek, hogy ne foglalkozzon semmivel, csak a boldogságkeresés legyen a legfőbb teendője, vajon szót fogadna neki? A csillagok most azt üzenik, fogadjon szót.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Ha a napjait nem tudja kellő nyugalommal lezárni, akkor ideje kitalálnia valamit ellene. Ha a rejtvényfejtést megunta, a stresszkezelésre alakítson ki egy új hobbit magának.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
A pénz nem boldogít, tartja a mondás, de kellemetlen, ha nincs. Alkalmazkodjon a kihívásokhoz, és meglátja, menni fog minden, találhat magának a jelenleginél jobb állást is.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Úgy tűnik, a romantikus álmairól egy időre le kell mondania. Jobban figyeljen oda a környezetében történő változásokra, és próbáljon meg határvonalat kijelölni a valóság és a képzelet között.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Ne pazarolja az idejét értelmetlen vitatkozásokra, veszekedésekre. Ahhoz, hogy sikeres legyen, úgy látszik, még tapasztalatokat kell szereznie. Csak tegye azt, ami önnek jó.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Ha kirakatnézegetéssel nem tudja megnyugtatni magát, akkor mindenképpen meg kell vásárolnia magának azt a ruhát, ami elnyerte a tetszését. Most ne azzal törődjön, hogy más dolog rovására teszi.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Ha diplomatikusan közeledik egy téma megvitatásához még akkor is, ha a rokonai között zajlik a nézeteltérés, sikeresen tudja kezelni a kialakult helyzetet.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
A spiritualitás fontos szerepet játszhat ezekben a napokban az életében. Olyan személytől is kellemes bókokat kaphat, akivel csak szűkszavúan ejtettek szót egymással.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
A párja szerint egész nap mások problémájával foglalkozik ahelyett, hogy több figyelmet fordítana őrá. Egy meghitt esti programmal, kellemes vacsorával áthidalhatja a gondokat.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Hallgasson a megérzéseire, és semmiképpen se adja át a döntéseinek a felelősségét senkinek. Legyen határozottabb, és ragaszkodjon a véleményéhez.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Engedjen teret az álmainak, a vágyainak, és ne mondjon le semmiről sem. Higgyen önmagában, és előbb-utóbb megérkezik a változás, ami szebbé teszi az életét.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Ön is tisztában van vele, hogy a megszokottnál több időt tölt el azzal az ismerősével, aki ezt nem érdemli meg. Ha nem akar csalódni, gondolja meg, hogy kinek szavaz bizalmat.