Heti horoszkóp: (2023. feb. 3. - 2023. feb. 10.)

2023. feb. 6.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Rátermettségével bármit elérhet a közeljövőben. Ha nem tanúsít különösebb figyelmet a bőbeszédű embereknek, akkor biztos, hogy nem kerül kényelmetlen helyzetbe senkivel sem.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Ha folyton a homokba dugja a fejét, azzal nem old meg semmit sem. Döntse el, hogy mi a fontosabb önnek, a karrier, vagy a boldogság, mert úgy tűnik, nem megy együtt a kettő.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Bizony el kell fogadnia, hogy a céljai megvalósítása érdekében a megszokottak helyett új utakat kell választania. Ne féljen a változásoktól, az újdonság csak megerősíti a lépéseit.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Az anyagiak terén nagy változásokra nem számíthat ebben a hónapban. Higgadjon le, mert érzelmi életére vonatkozóan viszont kellemes fordulatot ígérnek a bolygók. Elégedett lehet a jelenlegi helyzetével.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Előbb utóbb be fogja látni, hogy őszinteséggel többet elérhet, mint a mellébeszéléssel. Foglalkozzon a feladataival, mert megéri, és hamarosan egyenesbe jön az anyagi helyzete.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Ha elkerüli az ismerőseinek a kétes üzleti ajánlatait, nyugalmasabb napokra számíthat. Mielőtt mégis elfogadná, kérdezzen meg valakit, hogy megéri-e a kockázatos lépést bevállalnia.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
A megérzéseivel továbbra sincs gond, de azt el kell fogadnia, hogy változnak az idők, változnak az emberek. Bizonyos esetekben harag nélkül irányt kell változtatni, és el kell kerülni a negatív kisugárzású ismerőseit.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Magánéletére egy nem várt hullámvölgy nyomja rá a bélyegét. Ne makacsolja meg magát, mert a kedélyállapotát jó tanácsával hamarosan megváltoztatja egy ismerőse, és ismét vidám lesz a hangulata.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
A csillagok szerint érzelmi életét egy régi barátjának a felbukkanása újra felkorbácsolja. Minél-előbb tisztázzák a félreértéseket, mert önön múlik, miként végződik a dolog.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Nagy felismerésekre tehet szert, ha korzózás közben megáll egy kicsit trécselni rég látott ismerőseivel az utcán. Akikhez eddig is őszinte volt, azokhoz bizalommal fordulhat bármikor.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Nem árt, ha megtanulja egyértelműbben kifejezni az érzelmeit. Ha ismerősei gyakran látják komornak az utcán, azt hihetik, hogy haragszik rájuk. Tegye szokásává a mosolygást.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
A pénztelenség a közeljövőben sem lesz akadálya annak, hogy megvalósítsa az álmait. Az utazásait az időjáráson kívül nem akadályozza meg senki sem. Dolgozzon kimérten, és ne erőltesse meg magát a munkával.